Om autoimmune sygdomme

“Din krop elsker dig. Den elsker dig betingelsesløst, og den svigter dig ikke. Hav tålmodighed, hav medfølelse. Tag en dag ad gangen. Du skal nok nå frem. Det er lige meget, hvor længe, du har været syg; du kan blive rask. Husk altid på det.” – Anthony William

– Nedenstående beskrivelse af årsagen til flere alvorlige autoimmune sygdomme forårsaget virus (EBV) bygger på en påstand fra amerikaneren Anthony William, der er sundhedsekspert og forfatter til en række bøger om sygdomme, deres årsager og helbredelse.

Anthony William har en millionstor international klientskare og egen praksis. Han har hjulpet titusindvis af mennsker verden over til at komme sig fra flere (ifølge lægevidenskaben) “uhelbredelige” sygdomme via indtagelse af helbredende fødevare, der alle har den unikke egenskab, at de bekæmper sygdomme i krop og sind.

Personligt led jeg af svære abstinenser (både fysisk og psykisk) i mange år som følge af mit årelange brug af psykofarmaka og min efterfølgende medicinudtrapning, og som nu, takket være Anthony Williams enestående kostråd om afgiftning af kroppen for tungmetaller, praktisk taget er fuldstændig borte.

Jeg anbefaler altid, at du lytter til dig selv og mærker efter, om det, du læser, føles rigtig for dig, eller ikke – I sidste ende handler det kun om en person, og en person alene; dig! Det er dit liv, og man skal kun følge andres anvisninger, hvis det føles 100 procent rigtig for en selv at gøre.

Mine bedste tanker og ønsker til dig om et sundt helbred

Jesper Hjøllund

NB – Under temaet “Om neurologiske sygdomme” her på siden, beskrives hvordan forgiftning af tungmetaller er årsag til de fleste neurologiske sygdomme, herunder flere alvorlige psykiatriske lidelser og hvordan du enkelt og sikkert kan fjerne tungmetaller fra din krop igen.

Nederst i denne artikel beskrives ligeledes den primære årsag til kræftsygdomme og hvordan du igennem indtagelse af de helt rigtige fødevare – ifølge Anthony William – kan forebygge eller helbrede dig selv fra kræftsygdomme igen.

HELBREDELSE AF AUTOIMMUNE SYGDOMME

Ifølge Anthony William skyldes flere autoimmune sygdomme (fx nedsat skjoldbrugskirtel, fibromyalgi, ledegigt eller sklerose o.a.) et virus, der hedder Epstein-Bar virus, der ifølge ham går til angreb på din krop. Otte ud af ti mennesker i verden har i dag Epstein-Bar Virus (EBV) i kroppen i et eller andet stadie.

Epstein Bar Virus (EBV) har eksisteret i mere end 100 år, og findes i mere en 60 forskellige varianter, der hver har 4 stadier, der igen hver har ti understadier. EBV er med andre ord en yderst kompleks virus og kan eksistere relativt ubemærket i din krop, hvor den fx kan finde på at gemme sig i dine organer, fx din lever eller milt i årevis.

Her ligger den skjult og samler styrke, indtil den bliver stærk nok og, når immunforsvaret svækkes (fx pga. stress), pludselig går til angreb på din krop. Fx din skjoldbruskkirtel, andre organer eller den angriber dine led og muskler og forårsager ledegigt. I alvorlige tilfælde æder den løs af myelinskederne, og er årsag til den alvorlige lidelse “multipel sklerose”.

Disse angreb fra EBV forvirrer ikke bare lægerne. Det forvirre også dit immunforsvar, der bliver overrumplet af det pludselige angreb fra en skjult fjende (virus) i kroppen og derfor reagerer immunforsvaret i en form for panik.

Lægerne forveksler virusangerebene på din krop og antager, at det er kroppens immunforsvar, der går til angreb på din krop, der på dette tidspunkt opfører sig tilsyneladende “irrationelt” pga. bagholdsangrebet fra den skjulte virus i kroppen.

Men kroppens immumforsvar ville aldrig gå til angreb på sin egen krop, og lægerne kan da heller ikke komme med nogen rationel forklaring på, hvorfor immunforsvaret overhovedet skulle angribe kroppen.

Derfor bliver lægernes modsvar til behandling af autoimmune sygdomme medicin, der i bedste fald kan dæmpe symptomerne eller holde sygdommen nogenlunde i ave.

Men i dag bliver man ikke rask fra autoimmune sygdomme igennem medicinsk behandling – primært fordi den eksisterende lægelige behandling med medicin bygger på en forkert teori om, hvad der rent faktisk forårsager autoimmune sygdomme.

Ligesom årsagen til autoimmune sygdomme skyldes Epstein-Bar virus, kan man ifølge Anthony William helbrede sig selv ved at indtage helbredende fødevare, der alle har den unikke egenskab, at de bekæmper EBV (virus) i kroppen.

Tager du medicin som følge af din autoimmune sygdom, skal du IKKE stoppe med din medicin, MEN FORTSÆTTE med at følge lægens behandling (herunder indtagelse af medicin), som du plejer.

Da der er tale om almindelige fødevare (udelukkende frugt og grønt), er Anthony Williams kur til bekæmpelse af EBV (“autoimmune sygdomme”) ikke farlig på nogen måde.

ANTHONY WILLIAMS KUR MED HELBREDENDE FØDEVARE TIL BEKÆMPELSE AF EPSTEIN-BAR VIRUS (“AUTOIMMUNE SYGDOMME”)

NB – Undgå helt at spise kød, mælkeprodukter og æg, hvis du lider af autoimmune sygdomme, da disse fødevare danner slim og svamp i din tarm og mave, der virker som brændstof for virus som EBV. Forsøg i stedet at få det protein og fedt du spiser fra sunde (plantebaserede) kilder. Hvis du bare må have kød, mælk og æg i din kost, så spis så lidt som overhovedet muligt.

“Visse frugter og grønsager kan hjælpe kroppen til at slippe af med EBV så den kan hjælpe sig selv for skadelige virkninger af virusset. Det er bedst at lade de følgende fødevarer (opført i rækkefølge efter vigtighed) indgå i din kost. Prøv at spise mindst tre af disse fødevarer hver dag – jo mere af hver, jo bedre – mens du skifter imellem dem, så du i løbet af en eller to uger får alle disse fødevarer ind i dit system.

VILDE BLÅBÆR: er med til at genoprette centralnervesystemet og skyllle EBV-neurotoksiner ud af leveren.

BLADSELLERI: fremmer tilstedeværelsen af mavesyre i fordøjelsessystemet og forsyner centralnervesystemet med mineralsalte.

SPIRER: har et højt indhold af zink og selen, der ruster immunforsvaret imod EBV.

ASPARGES: renser leveren og milten, styrker bugspytkirtlen.

SPINAT: skaber et basisk miljø i kroppen og forsyner nervesystemet med letoptagelige mikronæringsstoffer.

FRISK KORIANDER: fjerner tungmetaller som kviksølv og bly, der er nogle af EBV´s foretrukne fødevarer.

PERSILLE: fjerner høje niveauer af kobber og aluminium, der giver næring til EBV.

KOKOSOLIE: Modvirker virus og fungerer som et antiinflammatorisk middel.

HVIDLØG: Modvirker virus og bakterier og beskytter dermed mod EBV

INGEFÆR: styrker optagelsen af næringsstoffer og lindrer kramper i forbindelse med EBV.

HINBÆR: rige på antioxidanter, som fjerner frie radikaler fra organerne og blodet.

HOVEDSALAT: Stimulerer tarmbevægelserne og bidrager til at udrense EBV fra leveren.

PAPAYAER: genopretter centralnervesystemet og styrker og genopbygger indholdet af mavesyre i fordøjelsessystemet.

ABRIKOSER: genopbygger immunforsvaret og styrker desuden blodet.

GRANATBÆBLE: bidrager til at afgifte og rense både blodet og lymfesystemet.

GRAPEFRUGT: en rig kilde til bioflavonoider og kalcium, der støtter immunforsvaret og skyller giftstoffer ud af kroppen (BEMÆRK- tager du psykofarmaka, herunder antidepressiv medicin, skal du være påpasselig med at indtage grapefrugt i store mængder – kontakt lægen for vejledning, hvis du ønsker at spise grapefrugt og tager psykofarmaka).

Grønkål: har et højt indhold af alkaloider, der beskytter mod virus som EBV.

SØDE KARTOFLER: bidrager til at rense og afgifte leveren for biprodukter og giftstoffer fra EBV.

AGURKER: styrker binyrerne og nyrerne og renser blodet for neurotoksiner.

FENNIKEL: indeholder stærkt virusbekæmpende stoffer, som modvirker EBV.

BEMÆRK

“Fordi det er meget nemt at blive smittet med virusset (EBV) og meget svært at opdage det, og fordi det kan forårsage en række uforklarlige symptomer, kan det godt være, du finder Epstein-Bar Virusset og dets virkninger overvældende, og at det tager modet fra dig.

Den gode nyhed er, at hvis du omhyggeligt og tålmodigt følger de trin, der er redegjort for i dette afsnit (…) kan du blive rask. Du kan genvinde dit immunforsvar, befri dig for EBV, forynge din krop, vinde fuld kontrol over dit helbred og komme videre med dit liv.

Hvor lang tid processen tager, varierer fra person til person og afhænger af mange forskellige faktorer. Nogle mennesker overvinder virusset i løbet af bare tre måneder. Men typisk kræver det snarere et helt år. Og nogle har brug for 18 måneder eller mere til at gøre det af med EBV.”

Kilde: Skrevet med inspiration og citat fra bogen, “Den medicinske seer”, af Anthony William

VIGTIGE KOSTRÅD NÅR DU FØLGER ANTHONY WILLIAMS KOSTPLAN TIL BEKÆMPELSE AF EBV (AUTOIMMUNE SYGDOMME)

– Hvis du lider af sygdom (og i det hele taget), er det vigtigt 1) med meget vand med lime eller citrus, der holder væskebalancen i top og renser kroppen for giftstoffer, så dine organer og krop kan forebygge og bekæmpe sygdomme, 2) meget frugt og grønt der indeholder kulhydrater, der er kroppens brændstof, og mange vigtige vitaminer og mineraler til at holde dig sund og rask, og 3) holde igen med protein, fedt, mælkeprodukter og æg, da kroppen kun svært kan nedbryde og skille sig af med disse fødevare igen, og de derfor svækker immunforsvaret.

Vid at protein, fedt, mælkeprodukter og æg virker som brændstof for virus og tungmetaller i kroppen, og bør ved alvorlig sygdom helt undgåes. Det gælder både ved alvorlige autoimmune sygdomme, alvorlige neurologiske sygdomme og kræft. Du behøver ikke frygte for proteinmangel, da mange frugter og grøntsager, fx salatblade, er fyldt med protein, der i øvrigt optages nemmere af kroppen og dermed belaster immunforsvaret mindre.

Frygt heller ikke kalkmangel, hvis du stopper med mælkeprodukter, da mange grøntsager som fx bladselleri indeholder store mængder kalk (calcium). Selv honning indeholder kalk. Plantebaserede kilder som frø, nødder og oliver (som fx den sunde olivenolie) indeholder i øvrigt i rigelig grad den mængde fedt, din krop har brug for.

Hvis du er optaget af at få omega 3, 6 og 9, så undgå fiskeolier, der indeholder kviksølv (tungmetal). Få i stedet dine omega fedtsyre fra plantebaserede kilder (fx hørfrø- eller hampefrøolie). Se mere uddybende om sund kost under temaet “Spis dig sund og rask” på denne hjemmeside.

Du kan læse meget mere om sund kost under temeat “Spis dig sund og rask” her på hjemmesiden.

10 FANTASTISKE FØDEVARE DER OGSÅ BEKÆMPER PSYKISKE- OG FYSISKE SYGDOMME

(Hvis du ikke kan overskue Anthony Williams behandlingsprogrammer eller i det hele taget, så overvej at indføre en eller flere af disse fødevare i din dagligdag):

ÆBLER

Undervurder aldrig den helbredende kraft, der findes i æbler. Æblers antiinflammatoriske egenskaber gør den til førstevalg imod en hvilken som helst sygdom. Spis 3 æbler om dagen og se helt bogstaveligt, hvordan dit liv forandres

Psykiske sygdomme: Virker bl.a. mod ocd, adhd, autisme, posttraumatisk stresssyndrom, angst, nervøsitet, omtågethed, forvirring

Fysiske sygdomme: Alle former for kræft, nyresygdom, leversygdom, alzheimers, epilepsi, slagtilfilde, hjerteanfalt, multipel sklerose, nedsat skjoldbrugskirtel, hypoglykæmi, diabetes, binyretræthed, migræne, helvedsild, akne, lateral sklerose, borreliose, fredme, tinnitus, stråleskader, problemer med balancen, sløret syn. sure opstød, mineralmangel, kropslugt, præmenstruelle smerter, oppustet mave, ondt i ryggen, hjernebetændelse o.a.

PÆRER

Pærer er en meget anonym frugt, men meget virkningsfuld. Den beskytter bugspytkirtlen og har en fantastisk virkning på fordøjelsen. Den virker mod madforgiftning og krampe og kombinationen af spormineraler og amonisyrer binder og fjerner giftstoffer i kroppen – samtidig med at spormineralsaltene i pærer stabiliserer blodsukkeret. Her er en række af de utallige sydomme, pærer virker imod:

Psykiske sygdomme: Virker bl.a. mod ocd, psykisk uro, frustration, irritation – giver psykisk ro og balance

Fysiske sygdomme: Bugspytkirtelbetændelse, bugspytkirtelkræft, leverkræft, mavekræft, spiserørskræft, diabetes, madforgiftning, tarminfektioner, hepatitis A,B,C OG D, svampeinfektioner, helvedesild, herpes, migrænse, hypoglykæmi, forhøjet kolesterol, oppustet mave, forstoppelse, fødevareallergier, blindtarmsbetændelse, vægtforøgelse, diarre

RÅ HONNING:

Psykiske sygdomme: Virker bl.a. mod posttraumatisk stresssyndrom, søvnløshed, bipolar lidelse, ADHD (opmærksomhedsforstyrrelse og hyperaktivitet) – Men virker også mod:

Fysiske sydgomme: alle autoimmune sygdomme, alle neurologiske sygdomme (herunder alzheimers og demens), forkølelse, infuensa, bihule- øjen- og ørebetyændelse, diabetes, uforklarlig ufrugtbarhed, nedsat forplantningsevne, binyre træthed, stopper kræftsygdomme i udvikling, herunder tumorer og cyster o.a.

VILDE BLÅBÆR: Virker mod alle psykiske og fysiske sygdomme, herunder kræft.

NB – Husk at vilde blåbær ikke er de samme som normale blåbær fra supermarkederne – Vilde blåbær kan kun fås i få butikker i danmark (kan købes økologisk på frost i fakta og kvickly-butikkerne) – alternativt kan de plukkes vildt i naturen.

DADLER:

Psykiske sygdomme: Virker bl.a. mod Skizofreni, posttraumatisk stress (PTSD), narcissistisk personlighedslidelse, OCD (obsessiv-kompulsiv tilstand), fobier, social fobi, autisme, ADHD, spiseforstyrrelser, panikanfald – Men virker også mod:

Fysiske sygdomme: diabetes, tarmsygdomme, hjertekarsygdomme, svampeinfektioner, forhøjet blodtryk, lungekræft, fedme, skjoldbruskkirtelsygdomme, binyretræthed, bihulebetændelse, svimmelhed, søvnløshed, tankødssygdomme, forstoppelse, muskeltræthed, ørepine, smerter i vagina, hjertebanken, åndenød, svedeture, fødevareallergier, ringen eller summen for ørene, nervøse trækninger, smerter i hovedet, hovedpine forvirring, omtågethed o.a.

FIGNER:

Psykiske sygdomme: Virker bl.a. mod ADHD, posttraumatisk stressyndrom, tilbagevendende depressioner – Men virker også mod:

Fysiske sygdomme: Knoglemarvskræft, kræft i æggestokkene, tyktarmskræft, knoglekræft, smerter i brystet, uklarhed, kvalme, åndenød og kløe, epilepsi, lateral sklerose, bruskskader i knæ, tab af hørrelse, sløret syn, åreforkalkning, nervebetændelse, ordblindhed, gadesten, urinvejsinfektion eksem, psoriasis, alle former for hepatitis, smerter i læn eller bækken o.a.

FRISK PERSILLE:

Psykiske sygdomme: Virker bl.a. mod Fobier, angst, depression, bipolar lidelse, personlighedsforstyrrelse – Men virker også mod:

Fysiske sygdomme: alle former for kræft (især kræft i blodlægmerne), binyretræthed, lateral sklerose, migræne, Sygdom i sjoldbruskkirtel, parkinson, alzheimers demens, ledebetændelse, åreforkalkning, hjertekar sygdomme o.a.

FRISK KORIANDER:

Psykiske sygdomme: Virker bl.a. mod depression, angst, ADHD, autisme, postraumatisk stresssyndrom – Men virker også mod:

Fysiske sygdomme: Alzheimers, demens, parkinson, helvedesild, kronisk træthedssyndrom, fibromyalgi, multipel skrerose, migrænge, skjoldbruskkirtelsygdomme, søvnløshed, alle autoimmunsygdomme, alle neurologiske sygdomme, omtågethed, forvirring, spasmer, muskelkramper, kæbesmerter, hovedpine, forstoppelse, hedeture, ledsmerter, ringen eller summen for ørene (tinitus) o.a.

CTIRONMELISSE (FX FRISK ELLER TØRRET TIL EN KOP CITRONMELISSE TE INDEN DU GÅR I SENG)

Citronmelisse virker pga. plantens bioaktive fytokemiske stoffer ikke bare beroligende på sindet, hvis du er nervøs, stressset, føler ubehag, har angst og ængstelse eller lider af depression, men planten bekæmper pga. sine mange spormineraler også en række alvorlige sygdomme, især alle former for fordøjelsesproblemer.

Psykiske sygdomme: Hyperaktivitet og impulsivitet (ADHD), autisme, søvnbesvær, stress, angst, depression, følelse af usikkerhed

Fysiske sygdomme: virker bl.a. mod sensibel mave, mavepine, oppustet mave, tarmluft, udmattelse, hyppig vandladning, vægtforøgelse, svækkelse i lemmerne, spormineralmangel, tandpine, feber, epileptiske anfald, næseblod, hjertebanken, hjerteanfald, slagtilfælde, inflammation, hjernebetændelse, hedeture, frossen skulder, strubeBetændelse, urinvejsinfektioner, blærebetændelse, nyreinfektioner, betændte mandler, forhøjet blodtryk, virus, helvedsild, bakterieovervækst i tyndtarmen, ørebetændelse og øresygdomme, ringorm, binyretræthed, migræne, halsbetændelse, små knuder på knogler og kirtler, borreliose, amyotrofisk lateral sklerose, herpes simplex 1 og 2, nedsat knoglemasse, menieres sygdom, manglende appetit, søvnbesvær, smerter i underlivet o.a.

BURREROD I PULVERFORM (OGSÅ TØRRET TIL TE):

Psykiske sygdomme: Virker udrensende på følelser og sind, skaber balance i dit indre – Men virker også mod:

Fysiske sygdomme: generelt alle former for leversygdomme (renser leveren fuldstændigt), leverkræft, brystkræft, lungekræft, kræft i skjoldbruskkirtlen, kronisk træthedssyndrom, fibromyalgi, multipel sklerose, migræne, tandkødssygdomme, akne, binyretræthed, diabetes, alle autoimmunsygdomme, eksem, psoriasis, nyreinfektioner, borreliose, hovedpine, mavesmerter, forstoppelse, ondt i ryggen, oppustet mave, mineralmangel, skader på nervernes myelinskeder, kemisk overfølsomhed, fordøjelsesproblemer, miltproblemer, bruskskader

KILDE: BOGEN “DEN MEDICINSKE SEERS KOSTGUIDE” AF ANTHONY WILLIAM (indeholder beskrivelse af 50 essentielle fødevare og udførlig beskrivelse af, hvilke sygdomme, de virker imod)

ANTHONY WILLIAM OM NEUROLOGISKE SYGDOMME

Forgifttning af tungmetaller* (fra bl.a. partikelforurening og pesticider) er ifølge Anthony William ligeledes årsagen til flere neurologiske sygdomme som alzheimers, demens, parkinson og flere alvorlige psykiatriske lidelser som autisme, adhd, bipopar, angst og depression. Ved fx alzheimers skyldes sygdommen kviksølv i hjernen, der, når blodet bliver tykkere af for meget protein og fed mad, aktiverer kviksølvet, der herefter begynder at “æde” af hjernen med fatale konsekvenser til følge. Ved psykiatriske lidelser som fx autisme og adhd sætter kviksølvet sig imellem de to hjernehalvdele og forhindre kommunikation og indlæring.

*Du kan læse om, hvordan du sikkert og enkelt kan afgifte kroppen for tungmetaller under temaet “Om neurologiske sygdomme” her på hjemmesiden.

ANTHONY WILLIAM OM KRÆFTSYGDOMME

I forhold til kræftsygdomme, så er den primære årsag til kræft i 95 procent af alle tilfælde, ifølge Anthony William, en kombination af EBV (virus) og tungmetaller (fra bl.a. partikelforurening og pesticider), som vi alle har i kroppen i et eller andet omfang. Sammen med en usund levevis skaber de en livsfarlig cocktail for vores kroppe (Under “Spis dig sund og rask” kan du se, hvilke fødevare der er sunde for din krop, og hvilke du helst skal undgå). Fjerner du EBV og tungmetaller fra kroppen* er din chance for at udvikle kræftsygdomme minimale. Står du i den ulykkelige situation, at du har fået kræft, så vil dine muligheder for at overvinde din kræftsygdom være virkelig, virkelig gode, når du fjerner EBV og tungmetaller fra kroppen igen.

Bemærk at du uden problemer kan følge den medicnske behandling, du modtager af lægerne, da bekæmpelse af virus og afgiftning for tungmetaller sker igennem indtagelse af bestemte fødevare, og derfor ikke er farlig på nogen måde – hverken for din krop eller i forhold til den medicinske behandling, du er underlagt.

*Du kan læse mere om årsagerne til autoimmune sygdomme og deres helbredelse øverst i denne artikel og under temaet “Om neurologiske sygdomme” kan du se hvordan du enkelt og sikkert kan afgifte din krop for tungmetaller igen.

9 FORUDSÆTNINGER FOR AT BLIVE HELBREDT FRA KRÆFT

Forsker med ph.d. fra Harvard, Kelly A. Turner, der har studeret 1.500 tilfælde af mennesker, der er blevet spontant helbredt fra fremskreden eller terminal kræft, herunder knoglemarvskræft og kræftsvulster i hjernen, opdagede at 9 faktorer gik igen i alle tilfælde af spontan helbredelse.

Kun to af faktorerne handlede om kost, mens de syv andre faktorer handlede om fx livsglæde, at bringe balance i følelserne, at lytte til sin intuition, at tænke positivt, at tage imod støtte fra andre, at have dybere spirituel (indre) kontakt og sidst men ikke mindst, at have en god grund til at leve. De to faktorer der handlede om kost var 1: en radikal ændring af kosten og 2: at indtage vigtige urter og kosttilskud.

Jeg skriver ovenstående for at give dig håb, uanset hvilken kræftsygdom du måtte lide af, og uanset hvor fremskeden din kræftsygdom end måtte være – og lige så vigtigt for at illustere, at nok er sund kost vigtig, når man er syg (og i det hele taget), men der er mange andre faktorer end kost, der er mindst lige så vigtige, hvilket Kelly A. Turners forskning med alt tydelighed viser.

Du kan læse meget mere om Kelly A. Turners forskning i hendes bog “Nøgler til spontan helbredelse”, hvor der også er cases fra de mennesker, der har overlevet fremskreden eller terminal kræft – mod alle odds.

– FØDEVARE DER OGSÅ BEKÆMPER KRÆFT:

ÆBLER: Virker mod stort set alle former for kræft og styrker dit immunforsvar helt utroligt

PÆRER: Virker mod bugspytkirtelkræft, leverkræft, mavekræft, spiserørskræft

RÅ HONNING: Stopper kræft i udvikling, herunder tumorer og cyster

VILDE BLÅBÆR: Virker yderst effektiv mod alle former for kræft, men egentlig alle former for sygdom.

FIGNER: Virker mod knoglemarvskræft, kræft i æggestokkene, tyktarmskræft, knoglekræft

DADLER: Virker mod lungekræft

PERSILLE: Virker mod alle former for kræft (især kræft i blodlægmerne som knoglemarvskræft)

BURREROD: Virker mod leverkræft, brystkræft, lungekræft, kræft i skjoldbruskkirtlen

– FØDEVARE DU SKAL UNDGÅ, NÅR DU HAR KRÆFT:

KØD (ISÆR SVINEKØD) – Svækker dit immunforsvar og virker som brændstof for kræftceller pga det høje fedtindhold

ÆG – Giver næring til virus i kroppen, der sammen med tungmetaller i kroppen er en af hovedårsagerne til kræft

MÆLKEPRODUKTER (svækker immunforsvaret pga. det høje fedtindhold)

HVID SUKKER – Virker som brændstof for kræftceller

Kilde: Anthony William “Den medicinske seers kostguide”

Du kan læse meget mere om sund kost under temaet “Spis dig sund og rask” her på hjemmesiden

NB – Vil du gerne se beviser for at, at Anthony Williams behandlingsprogrammer virker, så kan du besøge hans hjemmeside Besøg Antony Williams hjemmeside – klik her!, hvor der er over hundrede videoer med mennesker, der fortæller hvordan de er blevet raske fra hans behandlinger – og over tusind på hans instagramprofil – der i skrivende stund følges af over 2,2 mio mennesker: Besøg Anthony Williams instagramprofil – klik her! – eller du kan besøge hans facebookside med over 3,4 mio følgere: Besøg Anthony Williams Facebookside – Klik her!

Kilde: Skrevet med inspiration og citat fra bogen, “Den medicinske seer”, af Anthony William

Skriv et svar