Spis dig sund og rask

“Din krop elsker dig. Den elsker dig betingelsesløst, og den svigter dig ikke. Hav tålmodighed, hav medfølelse. Tag en dag ad gangen. Du skal nok nå frem. Det er lige meget, hvor længe, du har været syg; du kan blive rask. Husk altid på det.” – Anthony William

Kort fortalt så spiller det mad vi spiser og drikker en kæmpe rolle i forhold til vores sundhed – både fysisk og psykisk. Overordnet set har du ifølge Anthony William (Amerikansk sundhedsekspert og medie) brug for 1) meget væske (dvs. vand – husk at kaffe, the, sodavand, alcohol og energidrikke er vandrivende og ikke tæller med) for at modvirke kronisk dehydrering, 2) mange kulhydrater fra frugt og grønt, der giver brændstof til kroppen, så den kan arbejde optimalt med at holde dig sund og rask – og 3) sidst men ikke mindst skal du have mindre protein og fedt (herunder mælkeprodukter og æg), da det belaster kroppen enormt og forårsager et utal af sygdomme (se mere under “Protein og fedt.” lidt længere nede i artiklen).

NB – Under temaet “Om autoimmune sygdomme” på denne hjemmeside, kan du læse om årsager til autoimmune sygdomme og deres helbredelse – og under “Om neurologiske sygdomme” beskrives hvordan forgiftning af tungmetaller er årsag til de fleste neurologiske sygdomme, herunder flere alvorlige psykiatriske lidelser og hvordan du enkelt og sikkert kan fjerne tungmetaller fra din krop igen.

Nederst i denne artikel beskrives ligeledes den primære årsag til kræftsygdomme og hvordan du igennem indtagelse af de helt rigtige fødevare – ifølge Anthony William – kan forebygge eller helbrede dig selv fra kræftsygdomme igen.

VAND MED LIME ELLER CITRUS

Hvis du får medicin, kan du med ekstra fordel drikke vand med saft fra en presset lime eller citrus, fordi din krop vil være fyldt med medicinrester fra den medicin, du tager – ud over de mange giftstoffer, vi alle i forvejen bærer rundt på i kroppen, der bl.a. kommer fra forurenet vand, mad, luft, mikroplast, kosmetikprodukter, dampe fra rengøringsmidler etc. Når blodet er fyldt med giftstoffer cirkulerer det rundt i blodet, og havner bl.a. i hjernen, hvor det gør stor skade på neurotransmitterne og kan medføre stress, angst, depression og generelt negativ/paranoid tankegang.

Citrus og lime har den unikke evne, at de binder giftstoffer og medicinrester i blodet og fører det sikkert ud af kroppen med din urin. Du vil ganske givet ret hurtigt opleve, at dine bivirkninger fra den medicin du evt. får aftager kraftigt, når du drikker vand med lime eller citrus hver dag. Du vil generelt føle dig lettere, gladere og have mere fysisk og psykisk overskud, fordi du ikke bærer rundt på giftstoffer og medicinrester i dit blod og i dine organer længere, herunder hjernen.

Drik gerne en liter vand med lime eller citrus hver morgen på tom mave, men mindre kan også gøre det. Bare en kop med lime eller citrus kan gøre en verden til forskel. Sørg for, at der går 15 min. til en halv time inden du begynder på din morgenmad, så leveren kan nå at rense igennem. Kan du ikke lide den syrlige smag fra lime og citrus, kan du alternativt bruge saft fra agurk, der har den samme rensende egenskab. Hvis du tilføjer rå honning eller friskrevet ingefær forstærker du den afgiftende effekt.

FRUGT OG GRØNT

Der findes ikke nogen sundere fødevare end frugt. Sukker fra frugt er ikke bare kroppens brændstof, men frugt indeholder også en masse vigtige mineraler, vitaminer, antioxidanter og andre sunde stoffer, der alle er med til at holde dig sund og rask og bekæmpe alverdens sygdomme. Frugt er den sundeste fødevare du overhovedet kan spise, hvis du fx gerne vil undgå kræft (tilgengæld er hvid sukker noget af det værste i forhold til kræft, fordi kræftceller næres af hvid (forarbejdet) sukker).

Grøntsager er også meget vigtige (fx søde kartofler, squash og græskar, der alle har et højt indhold af kulhydrater, som din krop elsker og har brug for), men frugt i særdeleshed, fordi frugt holder dig sund, og giver din krop de kulhydrater, den har brug for, for at kroppen kan arbejde optimalt. Herudover taber du dig, når du spiser meget frugt, fordi din krop pga. kulhydrater fra frugt og grønt lettere kan forbrænde al den øvrige mad, du spiser, og samtidig lettere kan skilde sig af med overskydende fedt.

Når du får meget frugt, har du heller ikke den samme trang til andre søde (og usunde) sager, som vi ellers normalt propper os med. Og ikke mindst; den medicin du evt tager, og som kroppen har meget svært ved at omsætte, fordi meidicn er kunstigt fremstillet, kan din krop pga. de kulhydrater, du indtager fra frugt og grønt, således meget lettere omsætte.

Sørg altid for at have frugt stående fremme og spis det imellem måltiderne. Spis også rigtig gerne tørret frugt (fx som erstatning for slik) som abrikos, dadler, svesker og figner, der alle er rig på kulhydrater og indeholder vigtige næringstoffer til din krop. Du kan have tørret frugt med dig i lommen overalt – eller spis søde kartofler, squash og græskar, du har dampet og stående i en skål derhjemme, eller som du servere til dine måltider. Du vil ikke fortryde det og generelt føle langt mere overskud og have mere energi i løbet af din dag.

PROTEIN OG FEDT

Protein og fedt (herunder mælkeprodukter og æg) er knap så godt for din krop, fordi kroppen reelt ikke har brug for særligt meget protein og fedt, for at kunne fungere. Rent faktisk så forhindrer for meget fedt kroppen i at arbejde optimalt. Prøv at forestille dig, at nogen hældte to liter olie ud over dig, så både dit hår, øre, mund, øjne, din hud, tøj osv blev smurt ind i olie. Det ville tage dig timer at vaske af. Og præcis sådan er det også for din krop.

Når kroppen får for meget fedt, skal den bruge ekstra mange kulhydrater fra frugt og grønt, for at kunne skille sig af med det overskydende fedt igen. Da kroppen ikke kan følge med, ryger noget af fedtet ud i blodet, der bliver tykkere. Dette bevirker, at kroppen skal bruge endnu flere kulhydrater fra frugt og grønt, for at kunne transportere ilt rundt bl.a. til din hjerne og hjerte (hvilket selvsagt er livsvigtigt) og ekstra kulhydrater for at indsamle vigtige mineraler og vitaminer og dele dem ud til de steder i kroppen, hvor der er brug for dem.

Resultatet er, at du kommer i kæmpe underskud af kylhydrater. Hvid sukker tæller ikke i denne sammenhæng, for kroppen kan ikke arbejde med hvid sukker, da det hurtigt brændes af i kroppen og overskydende sukker omdannes til fedt – hvilket blot belaster kroppen endnu mere. Når du pga for meget fed mad og hvid sukker er kommet i underskud af kylhydrater fra frugt og grønt, begynder din bugspytkirtel at producerer insulin (sukker), fordi din krop SKAL have sukker for at kunne arbejde. Men da bugspytkirtlen er et meget følsomt organ, overbelastes den af for meget fedt i kroppen over længere tid, og brænder til sidst sammen, og så har du fået diabetes 2.

Så hold igen med protein (især fra animalske kilder), fedt, mælkeprodukter og æg. Du skal have det, ja, men ikke for meget af det. Forsøg i stedet af få protein og fedt fra plantebaserede kilder. For meget fedt og protein fra animalske kilder, herunder mælkeprodukter og æg, skader ikke bare kroppen og bugspytkirtlen. Det svækker også dit immunforsvar og øger risikoen for kræft og autoimmune sygdomme*.

Vær opmærksom på at protein bliver til fedt i kroppen – uanset om det kommer fra animalske eller plantebaserede kilder. For stort indtag belaster din krop – det gælder også for meget fedt fra plantebaseret protein (som fx bønner og kickærter) og plantebaseret fedt (som fx olivenolie, frø og nødder) – Så hold generelt igen med protein og fedt, uanset om kilden er animalsk eller plantebaseret, så gør du din krop en kæmpe tjeneste i dens arbejde med at holde dig sund og rask.

Og frem for alt så husk endelig dette. Du skal ikke have dårlig samvittighed, når du spiser usunde fødevarer. Det er vigtig, at du lever, som du gerne vil, og også tager dig nogele tiltrængte friheder. Men forsøg generelt at få mere frugt og grønt og mere vand med lime eller citrus hver dag sammen med den kost, du ellers indtager. Så er du allerede MEGET bedre kørende. MEGET bedre.

* Hvis du lider af kræft eller autoimmune sygdomme, så undgå helt kødt, mælkeprodukter og æg, hvis du kan, eller spis så lidt som overhovedet muligt. Forsøg i stedet at få det protein og fedt du spiser fra sunde (plantebaserede) kilder. Du skal ikke være bange for, at du får for lidt protein, når du stopper med at spise kød. Der er masser af proteiner i frugt og grønt. Vidste du fx, at salatblade er fyldt med protein, der er langt lettere for kroppen at optage en protein fra animalske kilder, og dermed belaster dit immunforsvar langt mindre?

Ligeledes gælder det kalk (calcium) til styrkelse af dine knogler. Masser af frugt og grønt, ikke kun mælkeprodukter, indeholder kalk (calcium), bl.a. selleri, kål, broccoli – og spinat. Brune og hvide bønner, tørret figen, gryn, og persille indeholder også calcium. Selv honning indeholder calcium. Så du behøver ikke at frygte for dine knogler overhovedet, når du stopper med at indtage mælkeprodukter. De er fint dækket ind.

Mine bedste tanker og ønsker om et fantastisk helbred – fysisk som psykisk

Jesper Hjøllund

KILDE: BOGEN “DEN MEDICINSKE SEERS GUIDE TIL EN SUND LEVER” AF ANTHONY WILLIAM

Her kan du se Anthony William tale om de mange fordelene ved at drikke ren selleri juice hver morgen på en tom mave. Selleri juice er godt mod alle former for sygdomme, men også til forebyggelse. Du skal drikke ca. 4,5 deciliter (det svarer til ca. halvanden bundt bladselleri, som du laver på en grøntsags- og frugt “juicer”) .

Selleri juice er bl.a. fyldt med livsvigtige mineralsalte, zink og masser af antioxidanter, der bekæmper virus og fjerner tungmetaller fra kroppen. Virus og tungmetaller er ifølge Anthony William årsag til en lang række alvorlige sygdomme – virus er bl.a. årsag til autoimmune sygdomme* som ledegigt, nedsat skjoldbruskkirtel og mulipel sklerose, og tungmetaller forårsager bl.a. neurologiske sygdomme** som alzheimers, demens og parkinson og psykiske lidelser som autisme, adhd, bipolar, angst og depression. Kombinationen af virus og tungmetaller i kroppen er i 95 procent af alle tilfælde den primære årsag til kræft.

Hvis du vil kombinere selleri juice med vand med lime eller citrus, så start med at drikke dit vand blandet op med lime eller citrus på en tom mave, når du står op om morgenen. Vent herefter 15-30 minutter, så kroppen kan nå rense ud. Drik så din sellerijuice, som du skal drikke uden at blande noget andet i, heller ikke vand, for at få en optimal virkning. Vent yderligere 15-13 min og start så på din morgenmad, som du plejer.

HUSK: du må ikke blande andre fødevare i juicen, heller ikke vand, da det ødelægger juicens belbredende virkninger.

Personligt er jeg blevet fuldstændig afhængig af selleri juice og jeg drikker det hver eneste morgen. Jeg kan slet ikke undvære det, og forstår ikke, hvordan jeg har kunnet leve uden i alle disse år. De helbredende virkninger er uden sammenligning! – Jesper Hjøllund

*Du kan læse mere om årsagerne til autoimmune sygdomme og deres helbredelse under temaet “Om autoimmune sygdomme”

** Under temaet “Om neurologiske sygdomme” kan du se hvordan du enkelt og sikkert kan afgifte din krop for tungmetaller igen.

Kilde: Fra bogen “Bladsellerijuice” af Anthony William

ANTHONY WILLIAM OM NEUROLOGISKE SYGDOMME

Forgifttning af tungmetaller* (fra bl.a. partikelforurening og pesticider) er ifølge Anthony William ligeledes årsagen til flere neurologiske sygdomme som alzheimers, demens, parkinson og flere alvorlige psykiatriske lidelser som autisme, adhd, bipopar, angst og depression. Ved fx alzheimers skyldes sygdommen kviksølv i hjernen, der, når blodet bliver tykkere af for meget protein og fed mad, aktiverer kviksølvet, der herefter begynder at “æde” af hjernen med fatale konsekvenser til følge. Ved psykiatriske lidelser som fx autisme og adhd sætter kviksølvet sig imellem de to hjernehalvdele og forhindre kommunikation og indlæring.

*Du kan læse om, hvordan du sikkert og enkelt kan afgifte kroppen for tungmetaller under temaet “Om neurologiske sygdomme” her på hjemmesiden.

ANTHONY WILLIAM OM AUTOIMMUNE SYGDOMME

Under temaet “Om autoimmune sygdomme” følger en beskrivelse af, hvordan du kan blive rask fra flere autoimmune sygdomme, der ifølge Anthonny Williams skyldes, IKKE at kroppen angriber sig selv, MEN DERIMOD at kroppen bliver angrebet af et virus, der hedder Epstein-Bar virus (EBV) som 8 ud af 10 mennesker er bærere af på verdensplan i dag. EBV kan forårsage alvorlige sygdomme som fx ledegigt, nedsat skjoldbruskkirtel-funktion, fibromyalgi og multipel sklerose. Det er Anthoy Williams påstand, at du igennem indtagelse af helbredende fødevarer, der alle har den unikke egenskab, at de bekæmper Epstein-Bar virus i kroppen, relativt enkelt kan blive rask igen fra de sygdomme lægenvidenskaben kalder “autoimmune” og endnu ikke selv kan helbrede os for.

ANTHONY WILLIAM OM KRÆFTSYGDOMME

I forhold til kræftsygdomme, så er den primære årsag til kræft i 95 procent af alle tilfælde, ifølge Anthony William, en kombination af EBV (virus) og tungmetaller (fra bl.a. partikelforurening og pesticider), som vi alle har i kroppen i et eller andet omfang. Sammen med en usund levevis skaber de en livsfarlig cocktail for vores kroppe (Øverst på denne hjemmeside kan du se, hvilke fødevare der er sunde for din krop, og hvilke du helst skal undgå). Fjerner du EBV* og tungmetaller fra kroppen er din chance for at udvikle kræftsygdomme minimale. Står du i den ulykkelige situation, at du har fået kræft, så vil dine muligheder for at overvinde din kræftsygdom være virkelig, virkelig gode, når du fjerner EBV og tungmetaller fra kroppen igen.

Bemærk at du uden problemer kan følge den medicnske behandling, du modtager af lægerne, da bekæmpelse af virus og afgiftning for tungmetaller sker igennem indtagelse af bestemte fødevare, og derfor ikke er farlig på nogen måde – hverken for din krop eller i forhold til den medicinske behandling, du er underlagt.

*Du kan læse mere om årsagerne til autoimmune sygdomme og deres helbredelse på denne hjemmeside under temaet “Om autoimmune sygdomme” og under temaet “Om neurologiske sygdomme” kan du se hvordan du enkelt og sikkert kan afgifte din krop for tungmetaller igen.

9 FORUDSÆTNINGER FOR AT BLIVE HELBREDT FRA KRÆFT

Forsker med ph.d. fra Harvard, Kelly A. Turner, der har studeret 1.500 tilfælde af mennesker, der er blevet spontant helbredt fra fremskreden eller terminal kræft, herunder knoglemarvskræft og kræftsvulster i hjernen, opdagede at 9 faktorer gik igen i alle tilfælde af spontan helbredelse.

Kun to af faktorerne handlede om kost, mens de syv andre faktorer handlede om fx livsglæde, at bringe balance i følelserne, at lytte til sin intuition, at tænke positivt, at tage imod støtte fra andre, at have dybere spirituel (indre) kontakt og sidst men ikke mindst, at have en god grund til at leve. De to faktorer der handlede om kost var 1: en radikal ændring af kosten og 2: at indtage vigtige urter og kosttilskud.

Jeg skriver ovenstående for at give dig håb, uanset hvilken kræftsygdom du måtte lide af, og uanset hvor fremskeden din kræftsygdom end måtte være – og lige så vigtigt for at illustere, at nok er sund kost vigtig, når man er syg (og i det hele taget), men der er mange andre faktorer end kost, der er mindst lige så vigtige, hvilket Kelly A. Turners forskning med alt tydelighed viser.

Du kan læse meget mere om Kelly A. Turners forskning i hendes bog “Nøgler til spontan helbredelse”, hvor der også er cases fra de mennesker, der har overlevet fremskreden eller terminal kræft – mod alle odds.

FØDEVARE DER OGSÅ BEKÆMPER KRÆFT

ÆBLER: Virker mod stort set alle former for kræft og styrker immunforsvaret helt enormt

PÆRER: Virker mod bugspytkirtelkræft, leverkræft, mavekræft, spiserørskræft

RÅ HONNING: Stopper kræft i udvikling, herunder tumorer og cyster

VILDE BLÅBÆR: Virker yderst effektiv mod alle former for kræft, men egentlig alle former for sygdom.

FIGNER: Virker mod knoglemarvskræft, kræft i æggestokkene, tyktarmskræft, knoglekræft

DADLER: Virker mod lungekræft

PERSILLE: Virker mod alle former for kræft (især kræft i blodlægmerne som knoglemarvskræft)

BURREROD: Virker mod leverkræft, brystkræft, lungekræft, kræft i skjoldbruskkirtlen

– FØDEVARE DU SKAL UNDGÅ, NÅR DU HAR KRÆFT:

KØD (ISÆR SVINEKØD) – Svækker dit immunforsvar og virker som brændstof for kræftceller pga det høje fedtindhold

ÆG – Giver næring til virus i kroppen, der sammen med tungmetaller i kroppen er en af hovedårsagerne til kræft

MÆLKEPRODUKTER (svækker immunforsvaret pga. det høje fedtindhold)

HVID SUKKER – Virker som brændstof for kræftceller

Kilde: Anthony William “Den medicinske seers kostguide”

Skriv et svar