Spis dig sund og rask

Kort fortalt så spiller det mad vi spiser og drikker en kæmpe rolle i forhold til vores sundhed – både fysisk og psykisk. Overordnet set har du ifølge Anthony William (Amerikansk sundhedsekspert og medie) brug for 1) meget væske (dvs. vand – husk at kaffe, the, sodavand, alcohol og energidrikke er vandrivende og ikke tæller med) for at modvirke kronisk dehydrering, 2) mange kulhydrater fra frugt og grønt, der giver brændstof til kroppen, så den kan arbejde optimalt med at holde dig sund og rask – og 3) sidst men ikke mindst skal du have mindre protein og fedt (herunder mælkeprodukter og æg), da det belaster kroppen enormt og forårsager et utal af sygdomme (se mere under “Protein og fedt.” lidt længere nede i artiklen).

NB – Midt i denne artikel følger en beskrivelse af årsager til autoimmune sygdomme og deres helbredelse – og under temaet “Tungmetaller skyld i psykisk sygdom” her på siden, beskrives hvordan forgiftning af tungmetaller er årsag til de fleste neurologiske sygdomme, herunder flere alvorlige psykiatriske lidelser og hvordan du enkelt og sikkert kan fjerne tungmetaller fra din krop igen.

Nederst i denne artikel beskrives ligeledes den primære årsag til kræftsygdomme og hvordan du igennem indtagelse af de helt rigtige fødevare kan forebygge eller helbrede dig selv fra kræftsygdomme igen.

VAND MED LIME ELLER CITRUS

Hvis du får medicin, kan du med ekstra fordel drikke vand med saft fra en presset lime eller citrus, fordi din krop vil være fyldt med medicinrester fra den medicin, du tager – ud over de mange giftstoffer, vi alle i forvejen bærer rundt på i kroppen, der bl.a. kommer fra forurenet vand, mad, luft, mikroplast, kosmetikprodukter, dampe fra rengøringsmidler etc. Når blodet er fyldt med giftstoffer cirkulerer det rundt i blodet, og havner bl.a. i hjernen, hvor det gør stor skade på neurotransmitterne og kan medføre stress, angst, depression og generelt negativ/paranoid tankegang.

Citrus og lime har den unikke evne, at de binder giftstoffer og medicinrester i blodet og fører det sikkert ud af kroppen med din urin. Du vil ganske givet ret hurtigt opleve, at dine bivirkninger fra den medicin du evt. får aftager kraftigt, når du drikker vand med lime eller citrus hver dag. Du vil generelt føle dig lettere, gladere og have mere fysisk og psykisk overskud, fordi du ikke bærer rundt på giftstoffer og medicinrester i dit blod og i dine organer længere, herunder hjernen.

Drik gerne en liter vand med lime eller citrus hver morgen på tom mave, men mindre kan også gøre det. Bare en kop med lime eller citrus kan gøre en verden til forskel. Sørg for, at der går 15 min. til en halv time inden du begynder på din morgenmad, så leveren kan nå at rense igennem. Kan du ikke lide den syrlige smag fra lime og citrus, kan du alternativt bruge saft fra agurk, der har den samme rensende egenskab. Hvis du tilføjer rå honning eller friskrevet ingefær forstærker du den afgiftende effekt.

FRUGT OG GRØNT

Der findes ikke nogen sundere fødevare end frugt. Sukker fra frugt er ikke bare kroppens brændstof, men frugt indeholder også en masse vigtige mineraler, vitaminer, antioxidanter og andre sunde stoffer, der alle er med til at holde dig sund og rask og bekæmpe alverdens sygdomme. Frugt er den sundeste fødevare du overhovedet kan spise, hvis du fx gerne vil undgå kræft (tilgengæld er hvid sukker noget af det værste i forhold til kræft, fordi kræftceller næres af hvid (forarbejdet) sukker).

Grøntsager er også meget vigtige (fx søde kartofler, squash og græskar, der alle har et højt indhold af kulhydrater, som din krop elsker og har brug for), men frugt i særdeleshed, fordi frugt holder dig sund, og giver din krop de kulhydrater, den har brug for, for at kroppen kan arbejde optimalt. Herudover taber du dig, når du spiser meget frugt, fordi din krop pga. kulhydrater fra frugt og grønt lettere kan forbrænde al den øvrige mad, du spiser, og samtidig lettere kan skilde sig af med overskydende fedt.

Når du får meget frugt, har du heller ikke den samme trang til andre søde (og usunde) sager, som vi ellers normalt propper os med. Og ikke mindst; den medicin du evt tager, og som kroppen har meget svært ved at omsætte, fordi meidicn er kunstigt fremstillet, kan din krop pga. de kulhydrater, du indtager fra frugt og grønt, således meget lettere omsætte.

Sørg altid for at have frugt stående fremme og spis det imellem måltiderne. Spis også rigtig gerne tørret frugt (fx som erstatning for slik) som abrikos, dadler, svesker og figner, der alle er rig på kulhydrater og indeholder vigtige næringstoffer til din krop. Du kan have tørret frugt med dig i lommen overalt – eller spis søde kartofler, squash og græskar, du har dampet og stående i en skål derhjemme, eller som du servere til dine måltider. Du vil ikke fortryde det og generelt føle langt mere overskud og have mere energi i løbet af din dag.

PROTEIN OG FEDT

Protein og fedt (herunder mælkeprodukter og æg) er knap så godt for din krop, fordi kroppen reelt ikke har brug for særligt meget protein og fedt, for at kunne fungere. Rent faktisk så forhindrer for meget fedt kroppen i at arbejde optimalt. Prøv at forestille dig, at nogen hældte to liter olie ud over dig, så både dit hår, øre, mund, øjne, din hud, tøj osv blev smurt ind i olie. Det ville tage dig timer at vaske af. Og præcis sådan er det også for din krop.

Når kroppen får for meget fedt, skal den bruge ekstra mange kulhydrater fra frugt og grønt, for at kunne skille sig af med det overskydende fedt igen. Da kroppen ikke kan følge med, ryger noget af fedtet ud i blodet, der bliver tykkere. Dette bevirker, at kroppen skal bruge endnu flere kulhydrater fra frugt og grønt, for at kunne transportere ilt rundt bl.a. til din hjerne og hjerte (hvilket selvsagt er livsvigtigt) og ekstra kulhydrater for at indsamle vigtige mineraler og vitaminer og dele dem ud til de steder i kroppen, hvor der er brug for dem.

Resultatet er, at du kommer i kæmpe underskud af kylhydrater. Hvid sukker tæller ikke i denne sammenhæng, for kroppen kan ikke arbejde med hvid sukker, da det hurtigt brændes af i kroppen og overskydende sukker omdannes til fedt – hvilket blot belaster kroppen endnu mere. Når du pga for meget fed mad og hvid sukker er kommet i underskud af kylhydrater fra frugt og grønt, begynder din bugspytkirtel at producerer insulin (sukker), fordi din krop SKAL have sukker for at kunne arbejde. Men da bugspytkirtlen er et meget følsomt organ, overbelastes den af for meget fedt i kroppen over længere tid, og brænder til sidst sammen, og så har du fået diabetes 2.

Så hold igen med protein, fedt, mækeprodukter og æg. Du skal have det, ja, men ikke for meget af det. Det skader ikke bare kroppen og bugspytkirtlen. Det svækker også dit immunforsvar og øger risikoen for bl.a. kræft og et utal af andre sygdomme. Forsøg i stedet at få det protein og fedt du spiser fra sunde (animalske kilder . Du skal ikke være bange for, at du får for lidt protein. Der er masser af proteiner i frugt og grønt. Vidste du, at fx salatblade er fyldt med protein, der er langt lettere for kroppen at optage en protein fra animalske kilder?

Husk om alle omstændigheder at protein bliver til fedt i kroppen – uanset om det er animalsk eller plantebaseret. Fedt er fedt for kroppen, og det gælder også fedt fra protein – Så hold generelt igen med protein og fedt, og du gør din krop en kæmpe tjeneste i dens arbejde med at holde dig sund og rask.

Og frem for alt så husk endelig dette. Du skal ikke have dårlig samvittighed, når du spiser usunde fødevarer. Det er vigtig, at du lever, som du gerne vil, og også tager dig nogele tiltrængte friheder. Men forsøg generelt at få mere frugt og grønt og mere vand med lime eller citrus hver dag sammen med den kost, du ellers indtager. Så er du allerede MEGET bedre kørende. MEGET bedre.

Mine bedste tanker og ønsker om et godt helbred til dig – fysisk som psykisk

Jesper Hjøllund

Her kan du se Anthony William tale om de mange fordelene ved at drikke ren selleri juice hver morgen på en tom mave. Selleri juice er godt mod alle former for sygdomme, men også til forebyggelse. Du skal drikke ca. 4,5 deciliter (det svarer til ca. halvanden bundt bladselleri, som du laver på en grøntsags- og frugt “juicer”) .

Selleri juice er bl.a. fyldt med livsvigtige mineralsalte, zink og masser af antioxidanter, der bekæmper virus og fjerner tungmetaller fra kroppen. Virus og tungmetaller er ifølge Anthony William årsag til en lang række alvorlige sygdomme – virus er bl.a. årsag til autoimmune sygdomme* som ledegigt, nedsat skjoldbruskkirtel og mulipel sklerose, og tungmetaller forårsager bl.a. neurologiske sygdomme** som alzheimers, demens og parkinson og psykiske lidelser som autisme, adhd, bipolar, angst og depression. Kombinationen af virus og tungmetaller i kroppen er i 95 procent af alle tilfælde den primære årsag til kræft.

Hvis du vil kombinere selleri juice med vand med lime eller citrus, så start med at drikke dit vand blandet op med lime eller citrus på en tom mave, når du står op om morgenen. Vent herefter 15-30 minutter, så kroppen kan nå rense ud. Drik så din sellerijuice, som du skal drikke uden at blande noget andet i, heller ikke vand, for at få en optimal virkning. Vent yderligere 15-13 min og start så på din morgenmad, som du plejer.

HUSK: du må ikke blande andre fødevare i juicen, heller ikke vand, da det ødelægger juicens belbredende virkninger!

*Du kan læse mere om årsagerne til autoimmune sygdomme og deres helbredelse længere nede i denne artikel

** Under “Tungmetaller skyld i psykisk sygdom” på denne hjemmeside, kan du se hvordan du enkelt og sikkert kan afgifte din krop for tungmetaller igen.

Kilde: Fra bogen “Bladsellerijuice” af Anthony William

AUTOIMMUNE SYGDOMME

– Nedenstående beskrivelse af årsagen til flere alvorlige neurologiske sygdomme (herunder psykisk sygdom) igennem forgiftning af tungmetaller bygger på en påstand fra amerikaneren Anthony William, der er forfatter til en række bøger om sundhed. Anthony William har en stor international klientskare og egen praksis. Han har hjulpet titusindvis af mennsker verden over til at komme sig fra flere (ifølge lægevidenskaben) “uhelbredelige” sygdomme via indtagelse af bestemte fødevare, der alle har den unikke egenskab, at de bekæmper sygdomme i krop og sind.

Personligt led jeg af svære abstinenser (både fysisk og psykisk) i mange år som følge af mit årelange brug af psykofarmaka og min efterfølgende medicinudtrapning, og som nu, takket være Anthony Williams fantastiske råd om afgiftning af kroppen for tungmetaller, er FULDSTÆNDIG BORTE. Jeg føler, at jeg har fået mit liv tilbage efter i årevis at have levet i et sandt smertehelvede, og derfor ønsker jeg inderligt at dele Anthony Williams viden med dig.

Jeg anbefaler altid, at du lytter til dig selv og mærker efter, om det, du læser, føles rigtig for dig, eller ikke – I sidste ende handler det kun om en person, og en person alene; dig! Det er dit liv, og man skal kun følge andres anvisninger, hvis det føles 100 procent rigtig for en selv at gøre – Jeg har selv med stor glæde og begejstring læst Anthony Williams beskrivelser af årsager til hvorfor sygdomme opstår, og hvordan man enkelt og helt ufarligt kan blive helbredt igen fra selv de alvorligste sygdomme – både fysisk og psykisk

Jesper Hjøllund

HELBREDELSE AF AUTOIMMUNE SYGDOMME

Ifølge Anthony William skyldes flere autoimmune sygdomme et virus, der hedder Epstein-Bar virus, der ifølge ham går til angreb på din krop. Otte ud af ti mennesker i verden har i dag Epstein-Bar Virus (EBV) i kroppen i en eller anden udgave.

Epstein Bar Virus (EBV) har eksisteret i mere end 100 år, og findes i mere en 60 forskellige varianter, der hver har 4 stadier, der igen hver har ti understadier. EBV er med andre ord en yderst kompleks virus og kan eksistere relativt ubemærket i din krop, hvor den fx kan finde på at gemme sig i dine organer, fx din lever i årevis. Her ligger den skjult og samler styrke, indtil den bliver stærk nok og pludselig går til angreb på din krop, fx din skjoldbruskkirtel, andre organer eller den sætter sig i led og muskler og medfører ledegigt. I alvorlige tilfælde æder den løs af myelinskederne, og medfører den alvorlige lidelse “multipel sklerose”.

Disse angreb fra EBV forvirrer lægerne, der fejlagtig tror, at det er kroppens immunforsvar, der går til angreb på din krop. Lægerne kan dog ikke forklare hvorfor kroppen går til angreb på sig selv (hvilket kroppen heller ikke gør og i øvrigt aldrig ville gøre) endsige kurere dig for din autoimmune sygdom igen. Lægernes modsvar til behandling af autoimmune sygdomme er piller, der i bedste fald kan dæmpe symptomerne eller holde sygdommen nogenlunde i ave. Men i dag bliver man ikke rask fra autoimmune sygdomme igennem medicinsk behandling – primært fordi den eksisterende lægelige behandling med medicin bygger på en fejlagtig antagelse om, hvad autoimmune sygdomme rent faktisk er.

Ligesom årsagen til autoimmune sygdomme skyldes Epstein-Bar virus, kan man ifølge Anthony William helbrede sig selv ved at indtage bestemte fødevare, der alle har den unikke egenskab, at de virker mod virus og derfor bekæmper EBV i kroppen. Tager du medicin som følge af din autoimmune sygdom, skal du IKKE stoppe med din medicin, MEN FORTSÆTTE med at følge lægens behandling (herunder indtagelse af medicin), som du plejer. Da der er tale om almindelige fødevare (udelukkende frugt og grønt), er Anthony Williams kur til bekæmpelse af EBV (“autoimmune sygdomme”) ikke farlig på nogen måde.

ANTHONY WILLIAMS KUR AF HELBREDENDE FØDEVARE TIL BEKÆMPELSE AF EPSTEIN-BAR VIRUS (“AUTOIMMUNE SYGDOMME”)

“Visse frugter og grønsager kan hjælpe kroppen til at slippe af med EBV så den kan hjælpe sig selv for skadelige virkninger af virusset. Det er bedst at lade de følgende fødevarer (opført i rækkefølge efter vigtighed) indgå i din kost. Prøv at spise mindst tre af disse fødevarer hver dag – jo mere af hver, jo bedre – mens du skifter imellem dem, så du i løbet af en eller to uger får alle disse fødevarer ind i dit system.

VILDE BLÅBÆR: er med til at genoprette centralnervesystemet og skyllle EBV-neurotoksiner ud af leveren.

BLADSELLERI: fremmer tilstedeværelsen af mavesyre i fordøjelsessystemet og forsyner centralnervesystemet med mineralsalte.

SPIRER: har et højt indhold af zink og selen, der ruster immunforsvaret imod EBV.

ASPARGES: renser leveren og milten, styrker bugspytkirtlen.

SPINAT: skaber et basisk miljø i kroppen og forsyner nervesystemet med letoptagelige mikronæringsstoffer.

FRISK KORIANDER: fjerner tungmetaller som kviksølv og bly, der er nogle af EBV´s foretrukne fødevarer.

PERSILLE: fjerner høje niveauer af kobber og aluminium, der giver næring til EBV.

KOKOSOLIE: Modvirker virus og fungerer som et antiinflammatorisk middel.

HVIDLØG: Modvirker virus og bakterier og beskytter dermed mod EBV

INGEFÆR: styrker optagelsen af næringsstoffer og lindrer kramper i forbindelse med EBV.

HINBÆR: rige på antioxidanter, som fjerner frie radikaler fra organerne og blodet.

HOVEDSALAT: Stimulerer tarmbevægelserne og bidrager til at udrense EBV fra leveren.

PAPAYAER: genopretter centralnervesystemet og styrker og genopbygger indholdet af mavesyre i fordøjelsessystemet.

ABRIKOSER: genopbygger immunforsvaret og styrker desuden blodet.

GRANATBÆBLE: bidrager til at afgifte og rense både blodet og lymfesystemet.

GRAPEFRUGT: en rig kilde til bioflavonoider og kalcium, der støtter immunforsvaret og skyller giftstoffer ud af kroppen (BEMÆRK- tager du psykofarmaka, herunder antidepressiv medicin, skal du være påpasselig med at indtage grapefrugt i store mængder – kontakt lægen for vejledning, hvis du ønsker at spise grapefrugt og tager psykofarmaka).

Grønkål: har et højt indhold af alkaloider, der beskytter mod virus som EBV.

SØDE KARTOFLER: bidrager til at rense og afgifte leveren for biprodukter og giftstoffer fra EBV.

AGURKER: styrker binyrerne og nyrerne og renser blodet for neurotoksiner.

FENNIKEL: indeholder stærkt virusbekæmpende stoffer, som modvirker EBV.

BEMÆRK – Fordi det er meget nemt at blive smittet med virusset (EBV) og meget svært at opdage det, og fordi det kan forårsage en række uforklarlige symptomer, kan det godt være, du finder Epstein-Bar Virusset og dets virkninger overvældende, og at det tager modet fra dig.

Den gode nyhed er, at hvis du omhyggeligt og tålmodigt følger de trin, der er redegjort for i dette afsnit (…) kan du blive rask. Du kan genvinde dit immunforsvar, befri dig for EBV, forynge din krop, vinde fuld kontrol over dit helbred og komme videre med dit liv.

Hvor lang tid processen tager, varierer fra person til person og afhænger af mange forskellige faktorer. Nogle mennesker overvinder virusset i løbet af bare tre måneder. Men typisk kræver det snarere et helt år. Og nogle har brug for 18 måneder eller mere til at gøre det af med EBV.”

NB – Vil du gerne se beviser for at, at Anthony Williams behandlingsprogrammer virker, så kan du besøge hans hjemmeside Besøg Antony Williams hjemmeside – klik her!, hvor der er over hundrede videoer med mennesker, der fortæller hvordan de er blevet raske fra hans behandlinger og over tusind på hans instagramprofil – der i skrivende stund følges af over 2,2 mio mennesker: Besøg Anthony Williams instagramprofil – klik her! eller hans facebookside med over 3,4 mio følgere: Besøg Anthony Williams Facebookside – Klik her!

Kilde: Skrevet med inspiration og citat fra bogen, “Den medicinske seer”, af Anthony William

Det unikke ved Anthony Williams behandlinger er, at det er ikke en ny dyr medicin, du skal tage med masser af bivirkninger. Det er ikke et nyt farligt kirugisk ingreb eller en ny farlig hokus pokus kur, der koster mange tusinde af kroner. Hans behandling består af simple fødevare, du skal implementere i din kost, der hver og en har den unikke egenskab, at de har en helbredende virkning i forhold til den eller de sygdomme, du lider af.

Hvis du lider af en sygdom, lægerne ikke kan hjælpe dig med, og uagtet hvad du måtte mene om Anthony William og hans behandlinger, så er virkeligheden den, at du ikke rigtig har noget at tabe. Sandheden er, at du ikke ved, om noget virker, før du prøver det. For tænk nu, hvis det han siger er rigtigt. Tænk nu hvis det viste sig, at hans behandling rent fakstisk virkede for dig, som den har gjort det for titusinde af mennesker verden over. Tænk nu, hvis du opdagede det samme, som jeg selv gjorde, da jeg fulgte hans råd om at afgifte min krop for tungmetaller og medicinrester, og slap af med de abstinenser fra medicin, jeg havde lidt af i årevis og som havde gjort mit liv til et mareridt. Tænk nu hvis. Tænk nu hvis.

Mine bedste ønsker og tanker til dig om et godt helbred – Jesper Hjøllund

6 FANTASTISKE FØDEVARE DER OGSÅ BEKÆMPER PSYKISKE- OG FYSISKE SYGDOMME

(Hvis du ikke kan overskue Anthony Williams behandlingsprogrammer, så overvej at indføre disse fødevare i din dagligdag):

RÅ HONNING:

Psykiske sygdomme: Virker bl.a. mod posttraumatisk stresssyndrom, søvnløshed, bipolar lidelse, ADHD (opmærksomhedsforstyrrelse og hyperaktivitet) – Men virker også mod:

Fysiske sydgomme: Virker bl.a. mod alle autoimmune sygdomme, alle neurologiske sygdomme (herunder alzheimers og demens), forkølelse, infuensa, bihule- øjen- og ørebetyændelse, diabetes, uforklarlig ufrugtbarhed, nedsat forplantningsevne, binyre træthed, stopper kræftsygdomme i udvikling, herunder tumorer og cyster

VILDE BLÅBÆR: Virker mod alle psykiske og fysiske sygdomme, herunder kræft.

Husk at vilde blåbær ikke er de samme som normale blåbær fra supermarkederne – Vilde blåbær kan kun fås i få butikker i danmark (kan købes økologisk på frost i fakta og kvickly-butikkerne) – alternativt kan de plukkes vildt i naturen

FIGNER:

Psykiske sygdomme: Virker bl.a. mod ADHD, posttraumatisk stressyndrom – Men virker også mod:

Fysiske sygdomme: Virker bl.a. mod Knoglemarvskræft, kræft i æggestokkene, tyktarmskræft, knoglekræft, smerter i brystet, uklarhed, kvalme, åndenød og kløe, epilepsi, lateral sklerose, bruskskader i knæ, tab af hørrelse, sløret syn, åreforkalkning, nervebetændelse, ordblindhed, gadesten, urinvejsinfektion eksem, psoriasis, alle former for hepatitis, smerter i læn eller bækken

FRISK PERSILLE:

Psykiske sygdomme: Virker bl.a. mod Fobier, angst, depression, bipolar lidelse, personlighedsforstyrrelse

Fysiske sygdomme: Virker mod alle former for kræft (især kræft i blodlægmerne), binyretræthed, lateral sklerose, migræne, Sygdom i sjoldbruskkirtel, parkinson, alzheimers demens, ledebetændelse, åreforkalkning, hjertekar sygdomme

FRISK KORIANDER:

Psykiske sygdomme: Virker bl.a. mod depression, angst, ADHD, autisme, postraumatisk stresssyndrom,

Fysiske sygdomme: Alzheimers, demens, parkinson, helvedesild, kronisk træthedssyndrom, fibromyalgi, multipel skrerose, migrænge, skjoldbruskkirtelsygdomme, søvnløshed, alle autoimmunsygdomme, alle neurologiske sygdomme, omtågethed, forvirring, spasmer, muskelkramper, kæbesmerter, hovedpine, forstoppelse, hedeture, ledsmerter, ringen eller summen for ørene (tinitus)

BURREROD (OGSÅ TØRRET – TIL TE):

Psykiske sygdomme: Virker udrensende på følelser og sind, skaber balance i dit indre

Fysiske sygdomme: generelt alle former for leversygdomme (renser leveren fuldstændigt), leverkræft, brystkræft, lungekræft, kræft i skjoldbruskkirtlen, kronisk træthedssyndrom, fibromyalgi, multipel sklerose, migræne, tandkødssygdomme, akne, binyretræthed, diabetes, aulle autoimmunsygdomme, eksem, psoriasis, nyreinfektioner, borreliose, hovedpine, mavesmerter, forstoppelse, ondt i ryggen, oppustet mave, mineralmangel, skader på nervernes myelinskeder, kemisk overfølsomhed, fordøjelsesproblemer, miltproblemer, bruskskader

Kilde: “Den medicinske seers kostguide” af Anthony William

ANTHONY WILLIAM OM NEUROLOGISKE SYGDOMME

Forgifttning af tungmetaller* er ifølge Anthony William ligeledes årsagen til flere neurologiske sygdomme som alzheimers, demens, parkinson og flere alvorlige psykiatriske lidelser som autisme, adhd, bipopar, angst og depression. Ved fx alzheimers skyldes sygdommen kviksølv i hjernen, der, når blodet bliver tykkere af for meget protein og fed mad, aktiverer kviksølvet, der herefter begynder at “æde” af hjernen med fatale konsekvenser til følge. Ved psykiatriske lidelser som fx autisme og adhd sætter kviksølvet sig imellem de to hjernehalvdele og forhindre kommunikation og indlæring.

*Du kan læse om, hvordan du sikkert og enkelt kan afgifte kroppen for tungmetaller under “Tungmetaller skyld i psykisk sygdom” på denne hjemmeside.

ANTHONY WILLIAM OM KRÆFTSYGDOMME

I forhold til kræftsygdomme, så skyldes de i 95 procent af alle tilfælde, ifølge Anthony William, en kombination af EBV og tungmetaller, som vi alle har i kroppen i et eller andet omfang. Sammen med en usund levevis skaber de en livsfarlig cocktail for vores kroppe (Se under “Spis dig sund og rask” på denne hjemmeside hvilke fødevare, der er sunde for din krop og hvilke du helst skal undgå). Fjerner du EBV og tungmetaller fra kroppen er din chance for at udvikle kræftsygdomme tæt på nul. Står du i den ulykkelige situation, at du har fået kræft, så vil dine muligheder for at overvinde din kræftsygdom være virkelig, virkelig gode, når du fjerner EBV og tungmetaller fra kroppen igen.

Bemærk at du uden problemer kan følge den medicnske behandling, du modtager af lægerne, da bekæmpelse af virus og afgiftning for tungmetaller sker igennem indtagelse af bestemte fødevare, og derfor ikke er farlig på nogen måde – hverken for din krop eller i forhold til den medicinske behandling, du er underlagt.

Fødevare der bekæmper kræft:

RÅ HONNING: Stopper kræft i udvikling, herunder tumorer og cyster

VILDE BLÅBÆR: Virker yderst effektiv mod alle former for kræft, men egentlig alle former for sygdom.

Figner: Virker mod knoglemarvskræft, kræft i æggestokkene, tyktarmskræft, knoglekræft

Persille: Virker mod alle former for kræft (især kræft i blodlægmerne som knoglemarvskræft)

Burrerod: Virker mod leverkræft, brystkræft, lungekræft, kræft i skjoldbruskkirtlen

Skriv et svar