Tungmetaller skyld i psykisk sygdom

- Nedenstående beskrivelse af årsagen til flere alvorlige neurologiske sygdomme (herunder psykisk sygdom) igennem forgiftning af tungmetaller bygger på en påstand fra amerikaneren Anthony William, der er forfatter til en række bøger om sundhed. Anthony William har en stor international klientskare og egen praksis. Han har hjulpet titusindvis af mennsker verden over til at komme sig fra flere (ifølge lægevidenskaben) “uhelbredelige” sygdomme via indtagelse af bestemte fødevare, der alle har den unikke egenskab, at de bekæmper sygdomme i krop og sind.

Personligt led jeg af svære abstinenser (både fysisk og psykisk) i mange år som følge af mit årelange brug af psykofarmaka og min efterfølgende medicinudtrapning, og som nu, takket være Anthony Williams fantastiske råd om afgiftning af kroppen for tungmetaller, er FULDSTÆNDIG BORTE. Jeg føler, at jeg har fået mit liv tilbage efter i årevis at have levet i et sandt smertehelvede, og derfor ønsker jeg inderligt at dele Anthony Williams viden med dig.

Jeg anbefaler altid, at du lytter til dig selv og mærker efter, om det, du læser, føles rigtig for dig, eller ikke – I sidste ende handler det kun om en person, og en person alene; dig! Det er dit liv, og man skal kun følge andres anvisninger, hvis det føles 100 procent rigtig for en selv at gøre – Jeg har selv med stor glæde og begejstring læst Anthony Williams beskrivelser af årsager til hvorfor sygdomme opstår, og hvordan man enkelt og helt ufarligt kan blive helbredt igen fra selv de alvorligste sygdomme – både fysisk og psykisk

Jesper Hjøllund

FORGIFTNING AF TUNGMETALLER OG KVIKSØLV

Mange psykiatriske lidelser kan ifølge Anthony William skyldes noget så simpelt som forgiftning af tungmetaller og kviksølv, vi alle har i kroppen, og som bl.a. kan sætte sig forskellige steder i hjernen. Det gælder psykiatriske lidelser som ADHD, Autisme, bipolare lidelser og mange former for angst og depression. Men forgiftning af tungmetaller og kviksølv er ikke kun skyld i mange psykiatriske lidelser. Det er også skyld i direkte livstruende sygdomme som Alzheimers, parkingson sygdom og demens. Lægerne er ikke blevet opmærksomme på det endnu, og derfor har de heller ikke nogen kur mod disse alvorlige lidelser, der rammer millioner og atter millioner af mennesker.

NB – Under temaet “Spis dig sund og rask” her på hjemmesiden følger en beskrivelse af årsager til autoimmune sygdomme og deres helbredelse. Nederst i denne artikel beskrives ligeledes den primære årsag til kræftsygdomme og hvordan du igennem indtagelse af de helt rigtige fødevare både kan forbygge og helbrede dig selv fra kræftsygdomme igen.

KVIKSØLV

Kviksølv er et ekstremt farligt tungmetal, der har været i omløb siden begyndelsen af 1800-tallet (men blev brugt af kineserne så langt tilbage som for 2500 år siden), hvor man i en lang periode i det 19. og 20. århundrede endda behandlede en lang række sygdomme, herunder psykiatriske lidelser, med kviksølv, hvilket havde fatale konsekvenser. Folk vred sig i kramper og fik vilde psykoser og depressioner.

Vores egen Karen Blixen fik syfulis og kom på en kviksølvkur med svære depressioner og andre fatale sygdomme til følge. Lidelser hun kæmpede med resten af sit liv. Men det mest kendte offer for kviksølvforgiftning er nok Amerikaneren og luftingeniøren, Howard Huges, der kom på en kviksølvkur allerede som barn og efterfølgende udviklede angst, ocd og paranoia. Alvorlige psykiske lidelser han led af og kæmpede til sin død.

Grunden til at kviksølv er ekstremt farligt er fordi, det nedbryder alt på sin vej. Når vi har det i kroppen, kan det let finde vej til hjernen, hvor det lagrer sig, og kan forårsage store neurologiske (hjernemæssige) skader med alvorlige sygdomme til følge. Herudover føler mange af os trætte, uoplagte og nedtrykte, når vi har mange tungmetaller, herunder kviksølv, i kroppen. Tungmetaller og kviksølv er ligeledes det bedst tænkelige brændstof for kræft, bakterier og virus, fordi disse sygdomme næres af gift i hvilken som helst form. Så der er alle mulige grunde til at undgå at have kviksølv og tungmetaller i kroppen.

Desværre er kviksølv praktisk taget umuligt at undgå, fordi det er i stort set alting. Alene af den grund, at industrien i årtier har pumpet giftige kemikalier (herunder kviksølv) ud i åer, floder og have, hvor det forurener de fisk og skalddyr, vi spiser (gælder også fiskeolier), havner i vores drikkevand. Selv regnen, der falder ned fra himlen, er fyldt af det. Vi kan med andre ord slet ikke undgå at få kviksølv i kroppen.

Kviksølv er en sej overlever, fordi det praktisk taget er umuligt at nedbryde, og kan overleve i op til flere tusind år. Alle har det i kroppen i en eller anden grad. Din mor og far har det (ligesom deres mor og far også havde det), og du har med garenti også kviksølv i din krop allerede fra undfangelsen, hvor du har arvet det fra din mor.

Sygdomme som alzheimers, parkinson, demens og kræft (men også ovennævnte psykiatriske lidelser) bliver mere og mere udbredt, fordi kviksølv (og andre tungmetaller) akkumulerer (ophober sig) i kroppen i større og større mængder fra generation, til generation, og derfor bærer vi alle sammen på mere og mere af det. Ved fx Autisme og ADHD sætter kviksølv sig immellem de to hjernehalvdele og forhindre dem i at kommunikere med hinanden, hvilket hæmmer en persons udvikling. Ved alzheimers sygdom er det kviksølv, der sætter sig i hjernen, og ved indtagelse af for meget protein og fedt, der gør blodet tykkere, iltes kviksølvet og begynder at “æde” af hjernen.

Men fortvivl ikke. Du kan selvsagt ikke udrydde al den kviksølv og andre tungmetaller, der er i verden, men du kan ifølge Anthony William afgifte din egen krop for kviksølv og tungmetaller igen igennem en simpel udrendselseskur. Hvis du er bange for, at din psykiatriske lidelse kan skyldes kviksølvforgiftning (og det gælder også for alzheimers, parkinson, demens og kræft), så skal du ikke stoppe med evt. medicin, når du starter på udrendselseskuren. Du skal fortsætte med at tage din medicin, som din læge har ordineret og i øvrigt følge lægens anvisninger, som du plejer.

Men det kan være, når du har afgiftet din krop for kviksølv og tungmetaller, at du finder ud af, at du slet ikke behøver at tage din medicin længere. Ligesom det skete for mig. Uanset hvad, så tal altid med din læge, hvis og når du ønsker at stoppe med din medicin igen. Medicin er ikke til at spøge med, og du skal altid følge lægens anvisninger, inden du vælger at trappe ud af din medicin igen.

DEN BEDSTE MÅDE TIL AT FJERNE TUNGMETALLER FRA KROPPEN (ER IFØLLLGE ANTHONY WILLIAM HVER DAG AT INDTAGE FØLGENDE FEM TING):

BYGGRÆSPULVER:

Trækker tungmetaller ud fra milten, tarmkanalen, bugspytkirtlen og forplantningsorganerne. Byggræspulver forbereder kviksølvet til fuldt og helt at blive optaget af spirulina (som er det næste du skal indtage). Drik 1-2 teskeer blandet med vand eller juice.

SPIRULINA:

Trækker tungmetaller ud fra hjernen, centralnervesystemet og leveren og optager de tungmetaller, som blev trukket ud af dit byggræspulver. Tag 2 teskeer blandet med vand, kokosvand eller juice.

FRISK KORIANDER

Trænger langt ind på steder, som er vanskeligt tilgængelige, og trækker tungmetaller fra sidste år ud. Blend 2,4 deciliter i en smoothie eller et glad juice, eller kom det i saltat eller guacamole.

VILDE BLÅBÆR:

Trækker tungmetaller ud fra hjernen. Helbreder og reparerer også eventuelle huller, som de fjernede tungmetaller efterlader sig, hvilket især er vigtigt, når det gælder hjernevævet. Det er den mest virkningsfulde fødevare, når det gælder om at ændre forløbet af Alzheimers sygdom. Spis mindst 2,4 deciliter om dagen. NB – du må ikke sammenligne vilde blåbær med dem du køber i supermarkedet – vilde blåbær er mørkeblå indeni og har langt højere indhold af virkestoffer end blåbær fra supermarkedet, der er hvide indeni – det er muligt at få vilde blåbær økologisk på frost fra nogle coop butikker, herunder kvickly og fakta butikker, eller selvfølgelig i naturen – de sælges i øvrigt overalt i bl.a. Sverige.

DULSE:

Binder kviksølv, bly, aluminium, kobber, kadmium og nikkel og krydser blod-hjerne-barrieren. I modsætning til andre former for tang, er dulsen i sig selv i stand til at fjerne kviksølv. Dulsen trænger dybt ind i kroppens skjulte afkroge og finder kviksølvet, binder det til sig og giver ikke slip på det, før det forlader kroppen. Spis 2 spiseskeer flager om dagen eller en tilsvarende mængde stykker, hvis det er i form af hele blade.

(Du kan købe byggræspulver, spirulina og dulse i helsekostbutikker)

“Du bør indtage alle disse fem fødevarrer og kosttilskud inden for 24 timer for at opnå den bedst mulige virkning. Hvis du ikke kan få dem allesammen med, så forsøg at indtage to til tre hver dag. Alle disse fem fødevarer, som effektivt fjerner tungmetaller, efterlader sig vigtige næringsstoffer til at reparere skader efter tungmetaller og genoprette kroppen. Hvis du ønsker at sætte ekstra skub i processen, så tilføj burrerod til programmet.”

Hvis du overholder dette afgiftningsprogram for tungmetaller til punkt og prikke over en længere periode, vil du se en afgørende forbedring (i din sygdom). Jeg har set folk blive raske på mirakuløs måde ved at fjerne kviksølv (og tungmetaller), der er ophobet gennem generationer, fra deres system.” – Anthony William

NB – Vil du gerne se beviser for at, at Anthony Williams behandlingsprogrammer virker, så kan du besøge hans hjemmeside Besøg Antony Williams hjemmeside – klik her!, hvor der er over hundrede videoer med mennesker, der fortæller hvordan de er blevet raske fra hans behandlinger og over tusind på hans instagramprofil – der i skrivende stund følges af over 2,2 mio mennesker: Besøg Anthony Williams instagramprofil – klik her! eller hans facebookside med over 3,4 mio følgere: Besøg Anthony Williams Facebookside – Klik her!

Kilde: Skrevet med inspiration og citat fra bogen, “Den medicinske seer”

Det unikke ved Anthony Williams behandlinger er, at det er ikke en ny dyr medicin, du skal tage med masser af bivirkninger. Det er ikke et nyt farligt kirugisk ingreb eller en ny farlig hokus pokus kur, der koster mange tusinde af kroner. Hans behandling består af simple fødevare, du skal implementere i din kost, der hver og en har den unikke egenskab, at de har en helbredende virkning i forhold til den eller de sygdomme, du lider af.

Hvis du lider af en sygdom, lægerne ikke kan hjælpe dig med, og uagtet hvad du måtte mene om Anthony William og hans behandlinger, så er virkeligheden den, at du ikke rigtig har noget at tabe. Sandheden er, at du ikke ved, om noget virker, før du prøver det. For tænk nu, hvis det han siger er rigtigt. Tænk nu hvis det viste sig, at hans behandling rent fakstisk virkede for dig, som den har gjort det for titusinde af mennesker verden over. Tænk nu, hvis du opdagede det samme, som jeg selv gjorde, da jeg fulgte hans råd om at afgifte min krop for tungmetaller og medicinrester, og slap af med de abstinenser fra medicin, jeg havde lidt af i årevis og som havde gjort mit liv til et mareridt. Tænk nu hvis. Tænk nu hvis.

Mine bedste ønsker og tanker til dig om et godt helbred – Jesper Hjøllund

6 FANTASTISKE FØDEVARE DER OGSÅ BEKÆMPER PSYKISKE- OG FYSISKE SYGDOMME

(Hvis du ikke kan overskue Anthony Williams behandlingsprogrammer, så overvej at indføre disse fødevare i din dagligdag):

RÅ HONNING:

Psykiske sygdomme: Virker bl.a. mod posttraumatisk stresssyndrom, søvnløshed, bipolar lidelse, ADHD (opmærksomhedsforstyrrelse og hyperaktivitet) – Men virker også mod:

Fysiske sydgomme: Virker bl.a. mod alle autoimmune sygdomme, alle neurologiske sygdomme (herunder alzheimers og demens), forkølelse, infuensa, bihule- øjen- og ørebetyændelse, diabetes, uforklarlig ufrugtbarhed, nedsat forplantningsevne, binyre træthed, stopper kræftsygdomme i udvikling, herunder tumorer og cyster

VILDE BLÅBÆR: Virker mod alle psykiske og fysiske sygdomme, herunder kræft.

Husk at vilde blåbær ikke er de samme som normale blåbær fra supermarkederne – Vilde blåbær kan kun fås i få butikker i danmark (kan købes økologisk på frost i fakta og kvickly-butikkerne) – alternativt kan de plukkes vildt i naturen

FIGNER:

Psykiske sygdomme: Virker bl.a. mod ADHD, posttraumatisk stressyndrom – Men virker også mod:

Fysiske sygdomme: Virker bl.a. mod Knoglemarvskræft, kræft i æggestokkene, tyktarmskræft, knoglekræft, smerter i brystet, uklarhed, kvalme, åndenød og kløe, epilepsi, lateral sklerose, bruskskader i knæ, tab af hørrelse, sløret syn, åreforkalkning, nervebetændelse, ordblindhed, gadesten, urinvejsinfektion eksem, psoriasis, alle former for hepatitis, smerter i læn eller bækken

FRISK PERSILLE:

Psykiske sygdomme: Virker bl.a. mod Fobier, angst, depression, bipolar lidelse, personlighedsforstyrrelse

Fysiske sygdomme: Virker mod alle former for kræft (især kræft i blodlægmerne), binyretræthed, lateral sklerose, migræne, Sygdom i sjoldbruskkirtel, parkinson, alzheimers demens, ledebetændelse, åreforkalkning, hjertekar sygdomme

FRISK KORIANDER:

Psykiske sygdomme: Virker bl.a. mod depression, angst, ADHD, autisme, postraumatisk stresssyndrom,

Fysiske sygdomme: Alzheimers, demens, parkinson, helvedesild, kronisk træthedssyndrom, fibromyalgi, multipel skrerose, migrænge, skjoldbruskkirtelsygdomme, søvnløshed, alle autoimmunsygdomme, alle neurologiske sygdomme, omtågethed, forvirring, spasmer, muskelkramper, kæbesmerter, hovedpine, forstoppelse, hedeture, ledsmerter, ringen eller summen for ørene (tinitus)

BURREROD (OGSÅ TØRRET – TIL TE):

Psykiske sygdomme: Virker udrensende på følelser og sind, skaber balance i dit indre

Fysiske sygdomme: generelt alle former for leversygdomme (renser leveren fuldstændigt), leverkræft, brystkræft, lungekræft, kræft i skjoldbruskkirtlen, kronisk træthedssyndrom, fibromyalgi, multipel sklerose, migræne, tandkødssygdomme, akne, binyretræthed, diabetes, aulle autoimmunsygdomme, eksem, psoriasis, nyreinfektioner, borreliose, hovedpine, mavesmerter, forstoppelse, ondt i ryggen, oppustet mave, mineralmangel, skader på nervernes myelinskeder, kemisk overfølsomhed, fordøjelsesproblemer, miltproblemer, bruskskader

Kilde: “Den medicinske seers kostguide” af Anthony William

VIGTIGE KOSTRÅD

– Hvis du lider af sygdom (og i det hele taget), er det vigtigt 1) med meget vand med lime eller citrus, der holder væskebalancen i top og renser kroppen for giftstoffer, så dine organer og krop kan forebygge og bekæmpe sygdomme, 2) meget frugt og grønt der indeholder kulhydrater, der er kroppens brændstof, og mange vigtige vitaminer og mineraler til at holde dig sund og rask, og 3) holde igen med protein, fedt, mælkeprodukter og æg, da kroppen kun svært kan nedbryde og skille sig af med disse fødevare igen, og derfor svækker immunforsvaret.

Vid at protein, fedt, mælkeprodukter og æg virker som brændstof for virus og tungmetaller i kroppen, og bør ved alvorlig sygdom helt undgåes. Det gælder både ved alvorlige autoimmune sygdomme, alvorlige neurologiske sygdomme og kræft. Du behøver ikke frygte for proteinmangel, da mange frugter og grøntsager, fx salatblade, er fyldt med protein, der i øvrigt optages nemmere af kroppen og dermed belaster immunforsvaret mindre. Plantebaserede kilder som frø, nødder og oliver (som fx den sunde olivenolie) indeholder i rigelig grad den mængde fedt, din krop har brug for.

Hvis du er optaget af at få omega 3, 6 og 9, så undgå fiskeolier, der indeholder kviksølv (tungmetal). Få i stedet dine omega fedtsyre fra plantebaserede kilder (fx hørfrø- eller hampefrøolie). Se mere uddybende om sund kost under temaet “Spis dig sund og rask” på denne hjemmeside.

Du kan læse meget mere om sund kost under “Spis dig sund og rask” på denne hjemmeside

ANTHONY WILLIAM OM AUTOIMMUNE SYGDOMME

Under “Spis dig sund og rask” på denne side, følger en beskrivelse af, hvordan du kan blive rask fra flere autoimmune sygdomme, der ifølge Anthonny Williams skyldes, IKKE at kroppen angriber sig selv, MEN DERIMOD at kroppen bliver angrebet af et virus, der hedder Epstein-Bar virus (EBV) som 8 ud af 10 mennesker er bærere af på verdensplan i dag. EBV kan forårsage alvorlige sygdomme som fx ledegigt, nedsat skjoldbruskkirtel-funktion, fibromyalgi og multipel sklerose. Det er Anthoy Williams påstand, at du igennem indtagelse af bestemte fødevarer, der alle har den unikke egenskab, at de bekæmper Epstein-Bar virus i kroppen, relativt enkelt kan blive rask igen fra de sygdomme lægenvidenskaben kalder “autoimmune” og endnu ikke selv evner at helbrede os for.

ANTHONY WILLIAM OM KRÆFTSYGDOMME

I forhold til kræftsygdomme, så skyldes de i 95 procent af alle tilfælde, ifølge Anthony William, en kombination af EBV og tungmetaller, som vi alle har i kroppen i et eller andet omfang. Sammen med en usund levevis skaber de en livsfarlig cocktail for vores kroppe (Se under “Spis dig sund og rask” på denne hjemmeside hvilke fødevare, der er sunde for din krop og hvilke du helst skal undgå). Fjerner du EBV og tungmetaller fra kroppen er din chance for at udvikle kræftsygdomme tæt på nul. Står du i den ulykkelige situation, at du har fået kræft, så vil dine muligheder for at overvinde din kræftsygdom være virkelig, virkelig gode, når du fjerner EBV og tungmetaller fra kroppen igen.

Bemærk at du uden problemer kan følge den medicnske behandling, du modtager af lægerne, da bekæmpelse af virus og afgiftning for tungmetaller sker igennem indtagelse af bestemte fødevare, og derfor ikke er farlig på nogen måde – hverken for din krop eller i forhold til den medicinske behandling, du er underlagt.

Fødevare der også bekæmper kræft:

RÅ HONNING: Stopper kræft i udvikling, herunder tumorer og cyster

VILDE BLÅBÆR: Virker yderst effektiv mod alle former for kræft, men egentlig alle former for sygdom.

Figner: Virker mod knoglemarvskræft, kræft i æggestokkene, tyktarmskræft, knoglekræft

Persille: Virker mod alle former for kræft (især kræft i blodlægmerne som knoglemarvskræft)

Burrerod: Virker mod leverkræft, brystkræft, lungekræft, kræft i skjoldbruskkirtlen

Skriv et svar