Om neurologiske sygdomme

“Din krop elsker dig. Den elsker dig betingelsesløst, og den svigter dig ikke. Hav tålmodighed, hav medfølelse. Tag en dag ad gangen. Du skal nok nå frem. Det er lige meget, hvor længe, du har været syg; du kan blive rask. Husk altid på det.” – Anthony William

– Nedenstående beskrivelse af årsagen til flere alvorlige neurologiske sygdomme (herunder psykisk sygdom) igennem forgiftning af tungmetaller (fra bl.a. partikelforurening og pesticider) bygger på en påstand fra amerikaneren Anthony William, der er sundhedsekspert og forfatter til en række bøger om sygdomme, deres årsager og helbredelse.

Anthony William har en millionstor international klientskare og egen praksis. Han har hjulpet titusindvis af mennsker verden over til at komme sig fra flere (ifølge lægevidenskaben) “uhelbredelige” sygdomme via indtagelse af helbredende fødevare, der alle har den unikke egenskab, at de bekæmper sygdomme i krop og sind.

Personligt led jeg af svære abstinenser (både fysisk og psykisk) i mange år som følge af mit årelange brug af psykofarmaka og min efterfølgende medicinudtrapning, og som nu, takket være Anthony Williams enestående kostråd om afgiftning af kroppen for tungmetaller, praktisk taget er fuldstændig borte.

Jeg anbefaler altid, at du lytter til dig selv og mærker efter, om det, du læser, føles rigtig for dig, eller ikke – I sidste ende handler det kun om en person, og en person alene; dig! Det er dit liv, og man skal kun følge andres anvisninger, hvis det føles 100 procent rigtig for en selv at gøre.

Mine bedste tanker og ønsker til dig om et sundt helbred

Jesper Hjøllund

FORGIFTNING AF TUNGMETALLER OG KVIKSØLV

Mange psykiatriske lidelser kan ifølge Anthony William skyldes noget så simpelt som forgiftning af tungmetaller fra bl.a. partikelforurening og pesticider (og rester af kviksølv i vores drikkevand), vi alle har i kroppen i et eller andet omfang, og som via vores blod bl.a. kan sætte sig forskellige steder i hjernen.

Det gælder psykiatriske lidelser som ADHD, Autisme, bipolare lidelser og mange former for angst og depression. Men forgiftning af tungmetaller, herunder kviksølv, er ikke kun skyld i mange psykiatriske lidelser. Det er ifølge Anthony William også skyld i direkte livstruende sygdomme som Alzheimers, parkingson sygdom og demens. Lægerne er ikke blevet opmærksomme på denne årsag endnu, og derfor har de heller ikke nogen kur mod disse alvorlige lidelser, der rammer millioner og atter millioner af mennesker verden over.

NB – Under temaet “Spis dig sund og rask” her på hjemmesiden følger en beskrivelse af årsager til autoimmune sygdomme og deres helbredelse. Nederst i denne artikel beskrives ligeledes den primære årsag til kræftsygdomme og hvordan du igennem indtagelse af de helt rigtige fødevare – ifølge Anthony William – både kan forbygge og helbrede dig selv fra kræftsygdomme igen.

KVIKSØLV

Kviksølv er et ekstremt farligt tungmetal, der har været i omløb siden begyndelsen af 1800-tallet (men blev brugt af kineserne så langt tilbage som for 2500 år siden), hvor man i en lang periode i det 19. og 20. århundrede endda behandlede en lang række sygdomme, herunder psykiatriske lidelser, med kviksølv, hvilket havde fatale konsekvenser. Folk vred sig bogstaveligt talt i kramper og fik vilde psykoser og depressioner, når de var kommet i behandling med dette “vidundermiddel”.

Vores egen Karen Blixen fik syfulis og kom på en kviksølvkur med svære depressioner og andre fatale sygdomme til følge. Lidelser hun kæmpede med resten af sit liv. Men det mest kendte offer for kviksølvforgiftning er nok Amerikaneren og luftingeniøren, Howard Huges, der kom på en kviksølvkur allerede som barn og efterfølgende udviklede angst, ocd og paranoia. Alvorlige psykiske lidelser han led af og kæmpede til sin død.

Grunden til, at netop kviksølv er ekstremt farligt er fordi, det nedbryder alt på sin vej. Når vi har det i kroppen, kan det let finde vej til hjernen, hvor det lagrer sig, og kan forårsage store neurologiske (hjernemæssige) skader med alvorlige sygdomme til følge. Herudover føler mange af os trætte, uoplagte og nedtrykte, når vi har mange tungmetaller, herunder kviksølv, i kroppen.

Tungmetaller (bl.a. fra partikel og pesticide forurening), herunder kviksølv, er ligeledes det bedst tænkelige brændstof for kræft, bakterier og virus, fordi disse sygdomme næres af gift i hvilken som helst form. Så der er alle mulige gode grunde til at undgå at have kviksølv og andre former for tungmetaller i kroppen.

Desværre er kviksølv praktisk taget umuligt at undgå, fordi det er i stort set alting. Alene af den grund, at industrien i årtier har pumpet giftige kemikalier ud i åer, floder og have, hvor det forurener de fisk og skalddyr, vi spiser (gælder også fiskeolier) og havner i vores drikkevand. Selv regnen, der falder ned fra himlen, er fyldt af det.

Kviksølv er en sej overlever, fordi det praktisk taget er umuligt at nedbryde, og kan overleve i op til flere tusind år. Alle har det i kroppen i en eller anden grad. Din mor og far har det (ligesom deres mor og far også havde det), og du har med garenti også kviksølv i din krop allerede fra undfangelsen, hvor du har arvet det igennem livmoderen fra din mor.

Sygdomme som alzheimers, parkinson, demens og kræft (men også ovennævnte psykiatriske lidelser) bliver mere og mere udbredt, fordi kviksølv (og andre tungmetaller fra partikel og pesticideforurening) akkumulerer (ophober sig) i kroppen i større og større mængder.

Kviksølv specifikt optages ikke kun via drikkevandet og igennem indtagelse af fisk og skalddyr, men kan som sagt også nedarves via kvindens livmoder og endda mandens sæd.

Ved fx Autisme og ADHD sætter kviksølv sig immellem de to hjernehalvdele og forhindre dem i at kommunikere med hinanden. Dette hæmmer personens udvikling, ofte i ekstrem grad. Ved alzheimers er det kviksølv, der sætter sig på vitale dele i hjernen, og ved indtagelse af for meget protein og fedt, der gør blodet tykkere, iltes kviksølvet og begynder bogstaveligt talt at “æde” af hjernen.

Men fortvivl ikke. Du kan selvsagt ikke udrydde al den kviksølv og alle de andre tungmetaller, der eksisterer i verden, men du kan ifølge Anthony William relativt nemt afgifte din egen krop for kviksølv og tungmetaller igen. Dette gøres ved en simpel udrendselseskur, der består af fem elementære fødevare, du skal indtage hver dag over en periode. Fødevarer der alle har den unikke egenskab, at de fjerner de skadelige tungmetaller fra din hjerne og reparerer evt. ødelagt hjernevæv, så du kan komme dig fra din sygdom eller blive helt rask igen.

Hvis du er bange for, at din psykiatriske lidelse kan skyldes kviksølvforgiftning (og det gælder også for alzheimers, parkinson, demens og kræft), så skal du ikke stoppe med den medicin, du evt får, når du starter på udrendselseskuren. Du skal fortsætte med at tage din medicin, som din læge har ordineret og i øvrigt følge lægens anvisninger, som du plejer.

Fordi udrendselseskuren består af helt basale og elementære fødevare, har de ikke nogen som helst negativ indvirkning på den medicin, du evt. tager.

DEN BEDSTE MÅDE TIL AT FJERNE TUNGMETALLER FRA KROPPEN (ER IFØLLLGE ANTHONY WILLIAM HVER DAG AT INDTAGE FØLGENDE FEM TING):

BYGGRÆSPULVER:

Trækker tungmetaller ud fra milten, tarmkanalen, bugspytkirtlen og forplantningsorganerne. Byggræspulver forbereder kviksølvet til fuldt og helt at blive optaget af spirulina (som er det næste du skal indtage). Drik 1-2 teskeer blandet med vand eller juice.

SPIRULINA:

Trækker tungmetaller ud fra hjernen, centralnervesystemet og leveren og optager de tungmetaller, som blev trukket ud af dit byggræspulver. Tag 2 teskeer blandet med vand, kokosvand eller juice.

FRISK KORIANDER

Trænger langt ind på steder, som er vanskeligt tilgængelige, og trækker tungmetaller fra sidste år ud. Blend 2,4 deciliter i en smoothie eller et glad juice, eller kom det i saltat eller guacamole.

VILDE BLÅBÆR:

Trækker tungmetaller ud fra hjernen. Helbreder og reparerer også eventuelle huller, som de fjernede tungmetaller efterlader sig, hvilket især er vigtigt, når det gælder hjernevævet. Det er den mest virkningsfulde fødevare, når det gælder om at ændre forløbet af Alzheimers sygdom. Spis mindst 2,4 deciliter om dagen. NB – du må ikke sammenligne vilde blåbær med dem du køber i supermarkedet – vilde blåbær er mørkeblå indeni og har langt højere indhold af virkestoffer end blåbær fra supermarkedet, der er hvide indeni – det er muligt at få vilde blåbær økologisk på frost fra nogle coop butikker, herunder kvickly og fakta butikker, eller selvfølgelig i naturen – de sælges i øvrigt overalt i bl.a. Sverige.

DULSE:

Binder kviksølv, bly, aluminium, kobber, kadmium og nikkel og krydser blod-hjerne-barrieren. I modsætning til andre former for tang, er dulsen i sig selv i stand til at fjerne kviksølv. Dulsen trænger dybt ind i kroppens skjulte afkroge og finder kviksølvet, binder det til sig og giver ikke slip på det, før det forlader kroppen. Spis 2 spiseskeer flager om dagen eller en tilsvarende mængde stykker, hvis det er i form af hele blade.

(Du kan købe byggræspulver, spirulina og dulse i helsekostbutikker)

BEMÆRK

“Du bør indtage alle disse fem fødevarrer og kosttilskud inden for 24 timer for at opnå den bedst mulige virkning. Hvis du ikke kan få dem allesammen med, så forsøg at indtage to til tre hver dag. Alle disse fem fødevarer, som effektivt fjerner tungmetaller, efterlader sig vigtige næringsstoffer til at reparere skader efter tungmetaller og genoprette kroppen. Hvis du ønsker at sætte ekstra skub i processen, så tilføj burrerod til programmet.”

Hvis du overholder dette afgiftningsprogram for tungmetaller til punkt og prikke over en længere periode, vil du se en afgørende forbedring (i din sygdom). Jeg har set folk blive raske på mirakuløs måde ved at fjerne kviksølv (og tungmetaller), der er ophobet gennem generationer, fra deres system. Der er næsten ikke noget bedre, du kan gøre for dit helbred, end at fjerne tungmetaller fra kroppen.” – Anthony William

NB – Ovenstående fem fødevare kan også laves som en smoothie – Det er enklere, fordi du så indtager alle fem fødevare på een gang – du kan også lade noget af smoothien stå i køleskabet og drikke den i løbet af dagen eller tage den med dig, på arbejde, i fitnescenter o.l. Smoothien laves i en blender (den kan også laves med en stavblender) og består af: 2 bananer, 5 dl vilde blåbær (gerne på frost), 1 tsk byggræspulver, 1 tsk spirulina, 1 spk dulse, 1 appelsin, 2 dl vand) – God appetit. “Tungetal-Smothien” smager fantastisk og gør underværker på krop og sjæl skulle jeg hilse og sige – Jesper Hjøllund

Kilde: Skrevet med inspiration og citat fra bogen, “Den medicinske seer”, af Anthony William

VIGTIGE KOSTRÅD NÅR DU ØNSKER AT FJERNE TUNGMETALLER FRA KROPPEN (BEKÆMPE NEUROLOGISKE SYGDOMME)

– Hvis du lider af sygdom (og i det hele taget), er det vigtigt 1) med meget vand med lime eller citrus, der holder væskebalancen i top og renser kroppen for giftstoffer, så dine organer og krop kan forebygge og bekæmpe sygdomme, 2) meget frugt og grønt der indeholder kulhydrater, der er kroppens brændstof, og mange vigtige vitaminer og mineraler til at holde dig sund og rask, og 3) holde igen med protein, fedt, mælkeprodukter og æg, da kroppen kun svært kan nedbryde og skille sig af med disse fødevare igen pga det høje fedtindhold, og de derfor svækker immunforsvaret og dermed dit helbred enormt.

Det er også vigtigt, at du ved, at protein, fedt, mælkeprodukter og æg virker som brændstof for virus og tungmetaller i kroppen, og ved alvorlig sygdom helt bør undgåes. Det gælder både ved alvorlige autoimmune sygdomme, alvorlige neurologiske sygdomme og kræft. Du behøver ikke frygte for proteinmangel, da mange frugter og grøntsager, fx salatblade, er fyldt med protein, der i øvrigt optages meget nemmere af kroppen og dermed belaster immunforsvaret mindre.

Frygt heller ikke kalkmangel hvis du stopper med mælkeprodukter, da mange grøntsager indeholder store mængder kalk (calcium) – bl.a. selleri, kål, broccoli – og spinat. Brune og hvide bønner, tørret figen, gryn, og persille indeholder også kalk. Selv honning indeholder kalk. Plantebaserede kilder som frø, nødder og oliver (som fx den sunde olivenolie) indeholder i øvrigt i rigelig grad den mængde fedt, din krop har brug for.

Hvis du er optaget af at få omega 3, 6 og 9, så undgå fiskeolier, der alle indeholder kviksølv (tungmetal). Få i stedet dine omega fedtsyre fra plantebaserede kilder (fx hørfrø- eller hampefrøolie).

Du kan læse meget mere om sund kost under temaet “Spis dig sund og rask” her på hjemmesiden

10 FANTASTISKE FØDEVARE DER OGSÅ BEKÆMPER PSYKISKE- OG FYSISKE SYGDOMME

(Hvis du ikke kan overskue Anthony Williams behandlingsprogrammer eller i det hele taget, så overvej at indføre eller flere af disse fødevare i din dagligdag):

ÆBLER

Undervurder aldrig den helbredende kraft, der findes i æbler. Æblers antiinflammatoriske egenskaber gør den til førstevalg imod en hvilken som helst sygdom. Spis 3 æbler om dagen og se helt bogstaveligt, hvordan dit liv forandres

Psykiske sygdomme: Virker bl.a. mod ocd, adhd, autisme, posttraumatisk stresssyndrom, angst, nervøsitet, omtågethed, forvirring

Fysiske sygdomme: Alle former for kræft, nyresygdom, leversygdom, alzheimers, epilepsi, slagtilfilde, hjerteanfalt, multipel sklerose, nedsat skjoldbrugskirtel, hypoglykæmi, diabetes, binyretræthed, migræne, helvedsild, akne, lateral sklerose, borreliose, fredme, tinnitus, stråleskader, problemer med balancen, sløret syn. sure opstød, mineralmangel, kropslugt, præmenstruelle smerter, oppustet mave, ondt i ryggen, hjernebetændelse o.a.

PÆRER

Pærer er en meget anonym frugt, men meget virkningsfuld. Den beskytter bugspytkirtlen og har en fantastisk virkning på fordøjelsen. Den virker mod madforgiftning og krampe og kombinationen af spormineraler og amonisyrer binder og fjerner giftstoffer i kroppen – samtidig med at spormineralsaltene i pærer stabiliserer blodsukkeret. Her er en række af de utallige sydomme, pærer virker imod:

Psykiske sygdomme: Virker bl.a. mod ocd, psykisk uro, frustration, irritation – giver psykisk ro og balance

Fysiske sygdomme: Bugspytkirtelbetændelse, bugspytkirtelkræft, leverkræft, mavekræft, spiserørskræft, diabetes, madforgiftning, tarminfektioner, hepatitis A,B,C OG D, svampeinfektioner, helvedesild, herpes, migrænse, hypoglykæmi, forhøjet kolesterol, oppustet mave, forstoppelse, fødevareallergier, blindtarmsbetændelse, vægtforøgelse, diarre

RÅ HONNING:

Psykiske sygdomme: Virker bl.a. mod posttraumatisk stresssyndrom, søvnløshed, bipolar lidelse, ADHD (opmærksomhedsforstyrrelse og hyperaktivitet) – Men virker også mod:

Fysiske sydgomme: alle autoimmune sygdomme, alle neurologiske sygdomme (herunder alzheimers og demens), forkølelse, infuensa, bihule- øjen- og ørebetyændelse, diabetes, uforklarlig ufrugtbarhed, nedsat forplantningsevne, binyre træthed, stopper kræftsygdomme i udvikling, herunder tumorer og cyster

VILDE BLÅBÆR: Virker mod alle psykiske og fysiske sygdomme, herunder kræft.

NB – Husk at vilde blåbær ikke er de samme som normale blåbær fra supermarkederne – Vilde blåbær kan kun fås i få butikker i danmark (kan købes økologisk på frost i fakta og kvickly-butikkerne) – alternativt kan de plukkes vildt i naturen.

DADLER:

Psykiske sygdomme: Virker bl.a. mod Skizofreni, posttraumatisk stress (PTSD), narcissistisk personlighedslidelse, OCD (obsessiv-kompulsiv tilstand), fobier, social fobi, autisme, ADHD, spiseforstyrrelser, panikanfald – Men virker også mod:

Fysiske sygdomme: diabetes, tarmsygdomme, hjertekarsygdomme, svampeinfektioner, forhøjet blodtryk, lungekræft, fedme, skjoldbruskkirtelsygdomme, binyretræthed, bihulebetændelse, svimmelhed, søvnløshed, tankødssygdomme, forstoppelse, muskeltræthed, ørepine, smerter i vagina, hjertebanken, åndenød, svedeture, fødevareallergier, ringen eller summen for ørene, nervøse trækninger, smerter i hovedet, hovedpine forvirring, omtågethed

FIGNER:

Psykiske sygdomme: Virker bl.a. mod ADHD, posttraumatisk stressyndrom, tilbagevendende depressioner – Men virker også mod:

Fysiske sygdomme: Knoglemarvskræft, kræft i æggestokkene, tyktarmskræft, knoglekræft, smerter i brystet, uklarhed, kvalme, åndenød og kløe, epilepsi, lateral sklerose, bruskskader i knæ, tab af hørrelse, sløret syn, åreforkalkning, nervebetændelse, ordblindhed, gadesten, urinvejsinfektion eksem, psoriasis, alle former for hepatitis, smerter i læn eller bækken

FRISK PERSILLE:

Psykiske sygdomme: Virker bl.a. mod Fobier, angst, depression, bipolar lidelse, personlighedsforstyrrelse – Men virker også mod:

Fysiske sygdomme: alle former for kræft (især kræft i blodlægmerne), binyretræthed, lateral sklerose, migræne, Sygdom i sjoldbruskkirtel, parkinson, alzheimers demens, ledebetændelse, åreforkalkning, hjertekar sygdomme

FRISK KORIANDER:

Psykiske sygdomme: Virker bl.a. mod depression, angst, ADHD, autisme, postraumatisk stresssyndrom – Men virker også mod:

Fysiske sygdomme: Alzheimers, demens, parkinson, helvedesild, kronisk træthedssyndrom, fibromyalgi, multipel skrerose, migrænge, skjoldbruskkirtelsygdomme, søvnløshed, alle autoimmunsygdomme, alle neurologiske sygdomme, omtågethed, forvirring, spasmer, muskelkramper, kæbesmerter, hovedpine, forstoppelse, hedeture, ledsmerter, ringen eller summen for ørene (tinitus)

CTIRONMELISSE (FX FRISK ELLER TØRRET TIL EN KOP CITRONMELISSE TE INDEN DU GÅR I SENG)

Citronmelisse virker pga. plantens bioaktive fytokemiske stoffer ikke bare beroligende på sindet, hvis du er nervøs, stressset, føler ubehag, har angst og ængstelse eller lider af depression, men planten bekæmper pga. sine mange spormineraler også en række alvorlige sygdomme, især alle former for fordøjelsesproblemer.

Psykiske sygdomme: Hyperaktivitet og impulsivitet (ADHD), autisme, søvnbesvær, stress, angst, depression, følelse af usikkerhed

Fysiske sygdomme: virker bl.a. mod sensibel mave, mavepine, oppustet mave, tarmluft, udmattelse, hyppig vandladning, vægtforøgelse, svækkelse i lemmerne, spormineralmangel, tandpine, feber, epileptiske anfald, næseblod, hjertebanken, hjerteanfald, slagtilfælde, inflammation, hjernebetændelse, hedeture, frossen skulder, strubeBetændelse, urinvejsinfektioner, blærebetændelse, nyreinfektioner, betændte mandler, forhøjet blodtryk, virus, helvedsild, bakterieovervækst i tyndtarmen, ørebetændelse og øresygdomme, ringorm, binyretræthed, migræne, halsbetændelse, små knuder på knogler og kirtler, borreliose, amyotrofisk lateral sklerose, herpes simplex 1 og 2, nedsat knoglemasse, menieres sygdom, manglende appetit, søvnbesvær, smerter i underlivet o.a.

BURREROD I PULVERFORM (OGSÅ TØRRET TIL TE):

Psykiske sygdomme: Virker udrensende på følelser og sind, skaber balance i dit indre – Men virker også mod:

Fysiske sygdomme: generelt alle former for leversygdomme (renser leveren fuldstændigt), leverkræft, brystkræft, lungekræft, kræft i skjoldbruskkirtlen, kronisk træthedssyndrom, fibromyalgi, multipel sklerose, migræne, tandkødssygdomme, akne, binyretræthed, diabetes, alle autoimmunsygdomme, eksem, psoriasis, nyreinfektioner, borreliose, hovedpine, mavesmerter, forstoppelse, ondt i ryggen, oppustet mave, mineralmangel, skader på nervernes myelinskeder, kemisk overfølsomhed, fordøjelsesproblemer, miltproblemer, bruskskader

KILDE: BOGEN “DEN MEDICINSKE SEERS KOSTGUIDE” AF ANTHONY WILLIAM (indeholder beskrivelse af 50 essentielle fødevare og udførlig beskrivelse af, hvilke sygdomme, de virker imod)

ANTHONY WILLIAM OM AUTOIMMUNE SYGDOMME

Under temaet “Om autoimmune sygdomme” følger en beskrivelse af, hvordan du kan blive rask fra flere autoimmune sygdomme, der ifølge Anthonny Williams skyldes, IKKE at kroppen angriber sig selv, MEN DERIMOD at kroppen bliver angrebet af et virus, der hedder Epstein-Bar virus (EBV) som 8 ud af 10 mennesker er bærere af på verdensplan i dag. EBV kan forårsage alvorlige sygdomme som fx ledegigt, nedsat skjoldbruskkirtel-funktion, fibromyalgi og multipel sklerose. Det er Anthoy Williams påstand, at du igennem indtagelse af helbredende fødevarer, der alle har den unikke egenskab, at de bekæmper Epstein-Bar virus i kroppen, relativt enkelt kan blive rask igen fra de sygdomme lægenvidenskaben kalder “autoimmune” og endnu ikke selv kan helbrede os for.

ANTHONY WILLIAM OM KRÆFTSYGDOMME

I forhold til kræftsygdomme, så er den primære årsag til kræft i 95 procent af alle tilfælde, ifølge Anthony William, en kombination af EBV (virus) og tungmetaller (fra bl.a. partikelforurening og pesticider), som vi alle har i kroppen i et eller andet omfang. Sammen med en usund levevis skaber de en livsfarlig cocktail for vores kroppe (Under “Spis dig sund og rask” kan du se, hvilke fødevare der er sunde for din krop, og hvilke du helst skal undgå). Fjerner du EBV og tungmetaller fra kroppen* er din chance for at udvikle kræftsygdomme minimale. Står du i den ulykkelige situation, at du har fået kræft, så vil dine muligheder for at overvinde din kræftsygdom være virkelig, virkelig gode, når du fjerner EBV og tungmetaller fra kroppen igen.

Bemærk at du uden problemer kan følge den medicnske behandling, du modtager af lægerne, da bekæmpelse af virus og afgiftning for tungmetaller sker igennem indtagelse af bestemte fødevare, og derfor ikke er farlig på nogen måde – hverken for din krop eller i forhold til den medicinske behandling, du er underlagt.

*Du kan læse mere om årsagerne til autoimmune sygdomme og deres helbredelse på denne hjemmeside under temaet “Om autoimmune sygdomme” og ca. midt i denne artikel kan du se, hvordan du enkelt og sikkert kan afgifte din krop for tungmetaller igen.

9 FORUDSÆTNINGER FOR AT BLIVE HELBREDT FRA KRÆFT

Forsker med ph.d. fra Harvard, Kelly A. Turner, der har studeret 1.500 tilfælde af mennesker, der er blevet spontant helbredt fra fremskreden eller terminal kræft, herunder knoglemarvskræft og kræftsvulster i hjernen, opdagede at 9 faktorer gik igen i alle tilfælde af spontan helbredelse.

Kun to af faktorerne handlede om kost, mens de syv andre faktorer handlede om fx livsglæde, at bringe balance i følelserne, at lytte til sin intuition, at tænke positivt, at tage imod støtte fra andre, at have dybere spirituel (indre) kontakt og sidst men ikke mindst, at have en god grund til at leve. De to faktorer der handlede om kost var 1: en radikal ændring af kosten og 2: at indtage vigtige urter og kosttilskud.

Jeg skriver ovenstående for at give dig håb, uanset hvilken kræftsygdom du måtte lide af, og uanset hvor fremskeden din kræftsygdom end måtte være – og lige så vigtigt for at illustere, at nok er sund kost vigtig, når man er syg (og i det hele taget), men der er mange andre faktorer end kost, der er mindst lige så vigtige, hvilket Kelly A. Turners forskning med alt tydelighed viser.

Du kan læse meget mere om Kelly A. Turners forskning i hendes bog “Nøgler til spontan helbredelse”, hvor der også er cases fra de mennesker, der har overlevet fremskreden eller terminal kræft – mod alle odds

FØDEVARE DER OGSÅ BEKÆMPER KRÆFT:

ÆBLER: Virker mod stort set alle former for kræft og styrker dit immunforsvar helt utroligt

PÆRER: Virker mod bugspytkirtelkræft, leverkræft, mavekræft, spiserørskræft

RÅ HONNING: Stopper kræft i udvikling, herunder tumorer og cyster

VILDE BLÅBÆR: Virker yderst effektiv mod alle former for kræft, men egentlig alle former for sygdom.

FIGNER: Virker mod knoglemarvskræft, kræft i æggestokkene, tyktarmskræft, knoglekræft

DADLER: Virker mod lungekræft

PERSILLE: Virker mod alle former for kræft (især kræft i blodlægmerne som knoglemarvskræft)

BURREROD: Virker mod leverkræft, brystkræft, lungekræft, kræft i skjoldbruskkirtlen

– FØDEVARE DU SKAL UNDGÅ, NÅR DU HAR KRÆFT:

KØD (ISÆR SVINEKØD) – Svækker dit immunforsvar og virker som brændstof for kræftceller pga det høje fedtindhold

ÆG – Giver næring til virus i kroppen, der sammen med tungmetaller i kroppen er en af hovedårsagerne til kræft

MÆLKEPRODUKTER (svækker immunforsvaret pga. det høje fedtindhold)

HVID SUKKER – Virker som brændstof for kræftceller

Kilde: Anthony William “Den medicinske seers kostguide”

Du kan læse meget mere om sund kost under temaet “Spis dig sund og rask” her på hjemmesiden

NB – Vil du gerne se beviser for at, at Anthony Williams behandlingsprogrammer virker, så kan du besøge hans hjemmeside Besøg Antony Williams hjemmeside – klik her!, hvor der er over hundrede videoer med mennesker, der fortæller hvordan de er blevet raske fra hans behandlinger – og over tusind på hans instagramprofil – der i skrivende stund følges af over 2,2 mio mennesker: Besøg Anthony Williams instagramprofil – klik her! – eller du kan besøge hans facebookside med over 3,4 mio følgere: Besøg Anthony Williams Facebookside – Klik her!

Skriv et svar